AcasăJUSTIȚIEULTIMA ORĂ Ioan Niculae s-a întors în țară și s-a predat polițiștilor

ULTIMA ORĂ Ioan Niculae s-a întors în țară și s-a predat polițiștilor

Ioan NiculaeULTIMA ORĂ Ioan Niculae s-a întors în țară și s-a predat polițiștilor / foto: Mediafax

Ioan Niculae, unul dintre cei mai bogați români, a fost arestat, vineri, pe aeroportul internațional Henri Coandă din Otopeni. Acesta a sosit, în urmă cu puțin timp în țară cu o cursă din Italia.

Omul de afaceri era dat în urmărire națională, pentru a executa o pedeapsă de 5 ani de închisoare. Niculae a spus joi seara, într-o intervenţie la un post de televiziune, că este internat într-o clinică din Italia, dar şi-a făcut externarea. A mai declarat că ar urma să ajungă vineri în România și că se va preda, ceea ce s-a și întâmplat.

Ioan Niculae va fi dus direct la Penitenciarul Rahova, transmite Realitatea Plus. Cei de la penitenciar îl vor plasa direct în carantină, aceasta fiind procedura standard la orice pedeapsă. Avocatul omului de afaceri spune că ar putea fi încarcerat la Penitenciarul Alexandria.

Ar putea fi eliberat condiționat

În momentul în care va fi încarcerat, va intra în comisia de eliberare condiționată. Asta pentru că are deja o pedeapsă, dar și pentru că are deja vârsta de 60 de ani. În prezent, avocatul spune că afaceristul are deja executate 700 de zile de închisoare și susține că ar mai putea face o lună sau două din pedeapsă.

Iona Niculae, cu o avere estimată undeva între 700 de milioane și un miliard de euro, a fost găsit vinovat pentru instigare la evaziune fiscală, instigare la spălare de bani și cumpărare de influență, iar joi seară a fost dat în urmărire națională.

author avatar
Andreea Vlad
284 afisari

5 COMENTARII

  1. In UE cu exceptia ROMÂNIEI pt. asemenea gen de infractiuni nu se face pedeapsa cu inchisoarea! In OLANDA pt.spalare de bani de miliarde de euro, nu a facut nimeni o zi de inchisoare, nici macar cu suspendare! Bancile au ajuns la un acord cu proc.&judecatorii au platit o amenda simbolica și pa și PU La revedere! Numai la noitot ce reprezinta patronat romnesc trebuie sa dispara, alt exemplu-Carabulea de la Sibiu cu Atlasib, la un moment dat cea mai mare companie de transport international din EUROPA, pac la pușcarie, azi aut.Atlasib București e jumate vinduta ca teren,urmeaza și celalata jumate și probabil desființarea firmei de transport persoane, că nu vad in ce locatie ar mai functiona cind e vinduta locatia autogarii din Rahova..

  2. Din dorinta ” DIABOLICA ” a internationalului „- Pirat ” PETROV ” prin unealta acestuia,
    malficul REPETENT -COLDEA , s-a pus in actiune PLANUL DE DISTRUGERE , al capitalului romanesc si „EXTERMINARE” al investitorilor romani .
    Prin condamnarea lui Nicolae , rezultatul, IMEDIAT , este urmatorul :
    1.- Obligarea Statului Roman de a PLATI ,la 28.000 fosti salariati, in cadrul firmelor lui Nicolae, AJUTORUL DE SOMAJ:
    2.- Ajutorul de somaj , este achitat din taxele si impozitele fiecarui roman ;
    3.- Cei aproximativ 60.000 de copii, ai acestor SOMERI, vor fi subnutriti si in imposibiliatea de a avea asigurate ,
    conditiile materiale si financiare , la o educatie scolara de calitate ;
    4.- S-a terminat , definitiv, posibilitatea repornirii combinatelor de ingrasaminte , absolut necesare, ca si apa, pentru agricultura ;
    5.- Fermierii romani, vor fi obligati, sa cumpere la preturi enorme, ce sunt impuse de firmele straine, pe piata romaneasca ;
    6.- Pe cale de consecinta, toate produsele alimentare vor cunoaste cresteri , ce nu vor mai fi la indemana oricarui roman ;
    Asa se explica acordarea lui COLDEA, cu nemiluita, a gradelor de general , de catre „PETROV, precum si MEDALIEREA lui , de catre unele puteri straine .

    Ofiterii rezervisti, adevaratii patrioti, din SRI, cunosc nemerniciile REPETENTULUI- COLDEA, si vor aduce la cunostinta romanilor, toate nemerniciile acestuia .
    Timpul curge, si vine momentul cand, COLDEA, va ajunge in PUSCARIE !
    Nu va pleca , la Skaraioschi – ca nu are loc rezervat, in Rai , decat atunci cand va hotara bunul Dumnezeu – PANA NU DA SOCOTEALA , mai intai , PE PAMANT !
    Acest lucru , sa-l cunoasca si „PETROV” – DUMITRU DUMBRAVA-KOVESI si BICA , implicati direct, in DISTRUGEREA CAPITALULUI ROMANESC si EXTERMINAREA INVESTITORILOR ROMANI .

  3. Nu l mai plangeti ! Ca si Pinalti e sarac lipit pamantului ! Toata averea e pe la neveste si copii.Cand ies din inchisoare sunt deodata mult mai bogati.
    La ei nu functioneaza „confiscarea extinsa” pt. ca nu vor procurorii..

  4. & Cristian Balaj de la ANAD, care vorbea mult cu „Viagra” și cu „ghilotină” pe la televiziuni pe la care era invitat , a dat încă un termen la ANAD petru Ioniță, Seto și Fatai, probabil mai ca la judecătorii, că zicea fostrul arbitru că arbitrul e și „judecător”, ?

  5. MASONEIA, SECURISMUL, SINECURISMUL, MAFIOTISMUL, CURVISMUL, HOTIA SI PROSTIA AU DISTRUS IREVERSIBIL DUPA 1989 ROMNIA………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger