AcasăJUSTIȚIETribunalul București i-a anunţat pe frații Andrew și Tristan Tate cât mai...

Tribunalul București i-a anunţat pe frații Andrew și Tristan Tate cât mai rămân în arest

arestFrații Tate au schimbat strategia! Cum speră să iasă din închisoare

Un judecător de la Tribunalul București a decis că frații Tate, Tristan și Andrew, rămân în spatele gratiilor. Aşadar, ei vor rămâne în arest pentru încă 30 de zile, după ce mandatele au fost prelungite, vineri, de magistrați.

Instanţa a admis cererea procurorilor DIICOT și au decis, în consecință, prelungirea arestării preventive pentru frații Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie.

Fraţii Tate, acuzaţi de exploatare sexuală

După ce au fost vizitați de consulul general american, John Henry Gimbel, la Arestul Central al Poliției Capitalei, celor doi milionari li s-a respins cererea de eliberare, astfel că aceștia vor mai rămâne în arest încă 30 de zile.

Tribunalul București a decis astăzi, 20 ianuarie, ca frații Tate să rămână în arestul preventiv încă 30 de zile. Cei doi milionari sunt cercetați pentru trafic de persoane, viol, dar și crimă organizată. Milionarii vor rămâne în arestul preventiv începând din 29 ianuarie până pe 27 februarie.

Aceeași decizie se aplică și pentru Georgiana Naghel, dar și fosta polițistă, Luana Radu, care potrivit procurorilor DIICOT sunt complice în dosarul celor doi britanici.

author avatar
Andrei Ștefan