AcasăJUSTIȚIETribunalul București i-a anunţat pe frații Andrew și Tristan Tate cât mai...

Tribunalul București i-a anunţat pe frații Andrew și Tristan Tate cât mai rămân în arest

arestFrații Tate au schimbat strategia! Cum speră să iasă din închisoare

Un judecător de la Tribunalul București a decis că frații Tate, Tristan și Andrew, rămân în spatele gratiilor. Aşadar, ei vor rămâne în arest pentru încă 30 de zile, după ce mandatele au fost prelungite, vineri, de magistrați.

Instanţa a admis cererea procurorilor DIICOT și au decis, în consecință, prelungirea arestării preventive pentru frații Tate începând din 29 ianuarie, până pe 27 februarie.

Fraţii Tate, acuzaţi de exploatare sexuală

După ce au fost vizitați de consulul general american, John Henry Gimbel, la Arestul Central al Poliției Capitalei, celor doi milionari li s-a respins cererea de eliberare, astfel că aceștia vor mai rămâne în arest încă 30 de zile.

Tribunalul București a decis astăzi, 20 ianuarie, ca frații Tate să rămână în arestul preventiv încă 30 de zile. Cei doi milionari sunt cercetați pentru trafic de persoane, viol, dar și crimă organizată. Milionarii vor rămâne în arestul preventiv începând din 29 ianuarie până pe 27 februarie.

Aceeași decizie se aplică și pentru Georgiana Naghel, dar și fosta polițistă, Luana Radu, care potrivit procurorilor DIICOT sunt complice în dosarul celor doi britanici.

author avatar
Andrei Ștefan
452 afisari

12 COMENTARII

  1. ZIARE.COM , TOTI KAKTII PRESEI ROMANESTI ANALFABETI SI PROPAGANDISTI FOSTI COMUNSTI S-AU ADUNAT PE SITE-UL ZIARE.COM , MOOISTI SI LINGAI IN KOOR CU EXPERIENTA DIN EPOCA DE AUR CEAUSISTA IN FRUNTE CU UN FALS ELVETIAN ANONIM MACGIGI , UN MARE EXCREMENT SI TARFA PEDERASTA HOIT IMPUTIT SI CADAVRU AMBULANT

    ROMANIA A DEVENIT O NOUA DICTATURA , SI UN STAT ESUAT CU O POLITICA MINCINOASA CU POLITICIENI DOBITOCI , INCOMPETENTI , CORUPTI , HOTI , ESCROCI , MAI RAU CA PE TIMPUL LUI CEAUSESCU
    ROMANIA DISTRUSA CUM N-A FOST EA NICIODATA
    IOBAGIE SI SCLAVAGISM MODERN , DICTATURA SI SLUGARNICIE

    • Tate astia sunt cretini. Nu inteleg ca de acolo ies doar daca dau asa cam 1 milion de euro cui ”trebuie”? Parca-s Becali cand l-au scos din puscarie sa dea spaga si nu a facut-o fiind arestat din nou.

    • Ce umbla tantalaul ala cu Coranul in mana! Un idiot. Cum au reusit sa faca atatia bani? Cine-i in spatele lor?

  2. Cei doi sunt o mica parte nici macar varful iceberg-ului cu pedofilia si traficul de arme care dureaza din1990 cu interlopii Camataru si UM0215 IGPR care-i protejeaza.Este o chestie extrem de complexa cu ramificatii in mai multe tari

  3. Daca yankey si ukey de la ambasade si consulate se preocupa de proprii borfasi, orice prost pricepe cine sunt americanii si englezii. Sa nu se atinga nimeni de mafia lor. Astia au monopol acum in Romania grazie slugilor de la parlament si treicoceni; vor aduce Romania la nivel de Mexic si Columbia cu infractorii si coruptia, fluturand la lume facatura de cuvant democratia.

  4. Daca astia scapa doar pt.bani sau interventii de consuli,s’a dus increderea in justitia romaneasca(oricum fragila)Este necesar un grup de control civil,al natiunii fata de absolut orice institutie unde apar suspiciuni vizibile si mai ales de mare anvergura.Nu statul trebuie sa aprobe un astfel de grup.Strangerea unui nr.mare de semnaturi legitimeaza controlul natiunii.

  5. ce inseamna exploatare sexuala , au fost luate cu forta de pe strada sau au venit ele ? ar trebui sa dea in judecata statul roman pentru arest fara probe .

  6. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
    Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
    Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
    Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
    Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
    Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate

În 2020 Nicușor Dan, candidat la primăria Capitalei, promitea, printr-o serie de mesaje electorale, rezolvarea rapidă a problemei termoficării și a traficului din București....

Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale: „De cine le este frică nu vor scăpa”

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a anunțat că depune plângere penală. Totul, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale. „De cine le...
proger