AcasăJUSTIȚIETribunalul Bucureşti, decizie de ultimă oră în cazul fraţilor Tate. Verdictul nu...

Tribunalul Bucureşti, decizie de ultimă oră în cazul fraţilor Tate. Verdictul nu este definitiv

tristan tate

Frații Andrew și Tristan Tate au mers, luni, la Tribunalul București, unde ceruseră să fie judecați sub control judiciar. După ce a încheiat dezbaterea solicitărilor DIICOT și a fraților Tate, instanța a anunțat că va pronunța decizia marți, la ora 12.00.

Iar decizia a venit: un magistrat de la Tribunalul Bucureşti a decis marţi ca fraţii Andrew şi Tristan Tate să rămână în arest la domiciliu. Tot în arest la domiciliu rămân şi cele două tinere din România, puse sub acuzare în acelaşi dosar.

Acuzaţi că au racolat fete pentru prostituţie

Fraţii Tate, cu dublă cetăţenie, britanică şi americană, şi două tinere complice (Alexandra-Luana Radu şi Georgiana Manuela Naghel) au fost trimişi în judecată de DIICOT pe data de 20 iunie, fiind acuzaţi că au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contra cost pe site-uri de profil.

Din aceste activităţi, inculpaţii ar fi obţinut importante sume de bani.

Sechestru pe bunurile lor

Cei doi fraţi le induceau în eroare pe tinere că ar dori o relaţie de căsătorie/concubinaj şi că ar avea faţă de ele sentimente reale de iubire (metoda ‘loverboy’).

Procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate în România: 15 terenuri şi clădiri situate pe raza judeţelor Ilfov, Prahova şi Braşov; 15 autoturisme de lux; 14 ceasuri de lux; 2 lingouri şi o medalie, acţiuni la patru firme; sume de bani şi criptomonede.

author avatar
Andrei Ștefan
861 afisari

7 COMENTARII

  1. La banii lor ar trebui sa angajeze cei mai buni avocati sa dea in judecata pe cei care ii țin in arest fara probe doar cu niste povesti ale unei escroace, care nimeni nu stie bine cine este si unde este .

  2. In SUA, pe 11 Martie 2020 , in Statul New York, multimilionarul Weinstein a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru un asazis viol comis cu 20 de ani in urma! In aceasta veritabila Vinatoare de Vrajitoare , de care s-a molipsit justitia din Tarile Imperialiste, oricare dintre noi poate fi condamnat pentru absolut orice. STATUL a devenit HAIN.

  3. Serios?ce tot ii menajeaza pe acestu infractori??? Probabil au dat spaga unde trebuie, restul este ipocrizie!

  4. de fapt ce au facut fratii Tate ? prostii , uratii si saracii sint invidiosi si bineinteles fatalaii rujati din usr , adeptii feminismului si woke , politica incorecta si alte bizarerii de pe malul potomacului .