AcasăJUSTIȚIETraian Băsescu, EVACUAT din casă! Încep necazurile după verdictul ÎCCJ

Traian Băsescu, EVACUAT din casă! Încep necazurile după verdictul ÎCCJ

traian-basescuTraian Băsescu, EVACUAT din casă! Încep necazurile după verdictul ÎCCJ

Fostul preşedinte al României are 60 de zile să elibereze vila RA-APPS în urma deciziei definitive prin care Curtea Supremă a stabilit că fostul președinte a colaborat cu Securitatea, a transmis regia printr-un comunicat trimis luni.

Traian Băsescu se află în acest moment la Bruxelles, unde se reface în urma unui infarct pe care l-ar fi suferit săptămâna trecută.

RA-APPS îl dă afară din casă

Potrivit Legii 406/2001, Traian Băsescu, în calitate de fost președinte al României, beneficiază de mai multe drepturi, cum ar fi pază SPP, mașină, șofer, vilă, indemnizație, iar în urma deciziei din 23 martie, Băsescu a rămas fără paza SPP și fără vila din Str. Gogol, nr. 2.

În aceste condiții, atat titularul, cât și membrii familiei acestuia au obligația de a elibera locuinţa în termen de 60 de zile de la încetare.

În cazul în care părțile nu vor rezolva diferendele pe cale amiabilă, respectiv dacă spațiul nu se eliberează la termenul de mai sus, competența de soluționare revine instanțelor judecătorești române, conform dispozițiilor prevăzute de Codul Civil privind evacuarea”, se arată în comunicatul RA-APPS.

Cum a reacţionat Băsescu după decizia ÎCCJ?

Am luat notă de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”, a spus Traian Băsescu.

Decizia instanței vine după ce documentele depuse în instanţă de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității (CNSAS) au arătat că Băsescu ar fi avut un ofiţer de legătură desemnat de fosta Securitate, cu gradul de locotenent-colonel, şi că ar fi dat două note informative olografe, semnate cu numele de cod ”Petrov”.

author avatar
Andrei Ștefan
922 afisari

15 COMENTARII

    • Barbete, absolut corect: cancerul României, băsăul Petrov pe numele lui, trebuie stârpit împreună cu toți viermii lingători! Eh, de-abia acum încep adevăratele probleme cu băsău! Adică la minus 2 metri hotărât NU pentru că nici pământul nu-l suportă; la apa, în sac că marinarii, iar NU, toate viețuitoarele mării ar sucomba prin sinucidere; la crematoriu NU se poate c-ar sari de cour in sus toată șleahta lu’ Greta Tintin Eleonora Ernman Thunberg pentru că arderea băsăului ar modifica amprenta de carbon a pământului!
      Parafrazând pe marele Caragiale: Din această trilemă nu puteţi ieşi… Am zis! .

  1. la raitaru tv , Satan era prezentat cu copii mici in brate pe fond de muzica la vioara , iti venea sa borasti . voiau impreuna cu simona gheorghe parca , sa plingem de mila lui basescu care a inchis spitale si a nenorocit Romania . le-a zis bine Simion , bravo lui ca spune adevarul , nu are nimic Satan e di ver siune securista cu asa zisele lui boli , ca a cazut din picioare , ca nu aude sau nu vorbeste .. huuooooo !

  2. RAPPS se vaita ca o baba.Monteaza cutii de scrisori !
    Sa l instiinteze printr un Birou de executari silite.
    Sau sa -si schimbe juristul.

  3. casa sa fie casa, masa sa fie masa si alcoolul sa fie alcool, frica lui este ca nu mai este pazit de unii care au juraminte militare depuse si pe cale de consecinta isi poate lua fraieru o carja in cap prin parcare, nu de aia da s-a mai intamplat

  4. Dar casa din Mihăileanu nu ar trebui cercetat modul cum a dobândit-o? La cât rău a făcut altora, începând cu Mona Muscă și până la Bombonel, dar și alții, îl ajung blestemele, inclusiv a celor de pe strada Șerban Vodă, scoși din case le care au fost date unui escroc care le-a revendicat.

  5. Basescule,daca iti scot astia calabalacul pe trotuar,cheam-o pe Nutyzica sa te ajute la carat.Mutati calabalacul pe trotuarul dela Cimigiu in fata Primariei Capitalei,si dedclara greva setei.Pune o sticla goala de Whiskei intr-un varf de bat si cheama televiziunile care acum te pupa pe madular si-ti plang de mila,si cere casa omule. Sa-ti dea Nicusor casa,sa nu mai dormi pe trotuar.Ei dracia dracului,in ce hal ai ajuns.

  6. TRIENE ITI AMINTESTI CE II ZICEAI LUI NASTASE?TAIENE TU NICI NU STII CAT DE MIC TU POTI SA FII!!

  7. TRAIENE ITI AMINTESTI CE II ZICEAI LUI NASTASE?TRAIENE TU NICI NU STII CAT DE MIC TU POTI SA FII!!

  8. Să plătească jigodia tătărască pt tot ce a făcut! Huooo! Unde-i flotă bă banditule????

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger