AcasăJUSTIȚIETraian Băsescu, atac cu talpa la Kovesi. O face praf din cauza...

Traian Băsescu, atac cu talpa la Kovesi. O face praf din cauza Dosarului Revoluţiei

Traian BasescuTraian Băsescu, atac cu talpa la Kovesi. O face praf din cauza Dosarului Revoluţiei

Fostul preşedinte al României a vorbit despre Dosarul Revoluţiei, despre care consideră că nu va fi niciodată soluţionat, din cauză că oamenii implicaţi la evenomentele din decembrie 1989 au acum „funcţii prea mari în stat”.

Traian Băsescu afirmă că cei care au tras în populație sunt astăzi cu funcții înalte în Ministerul Apărării Naționale.

Nu vreau să dau vreun pronostic, dacă va fi sau nu rezolvat Dosarul Revoluției, dar ceea ce vreau să zic, pentru știu ce este în acel dosar, este că procurorii au toate datele pentru ca să stabilească vinovății. TOATE DATELE! Au jurnalele de la unitățile militare, au evidența întregii cantități de muniție care s-a tras…dar ceea ce-i împiedică pe procurori să dea soluția îmi este foarte greu să vă spun.

În afară de episodul Laura Codruța Kovesi, care a devenit public, sunt multe alte episoade. În ultima parte a mandatului, disperat de ineficiența clarificării dosarului l-am adus pe Codruț Olaru, adjunct al procurorului general, cu misiunea, rezolvarea Dosarului Revoluției„, a spus Băsescu la postul Realitatea Plus.

Băsescu, despre Kovesi: „A avut două mandate de procuror general și nu a rezolvat lucrurile”

Fostul şef de stat a afirmat că Laura Codruţa Kovesi „a fost făcută șef la DNA și apoi procuror general nu s-a făcut ea”, pentru că nu ar fi fost „vreo lumină a Parchetelor„.

Astăzi am văzut la televior câteva minute cu doamna Kovesi care își făcea un bilanț al gloriei sale, dar a avut două mandate de procuror general și nu a rezolvat lucrurile (în Dosarul Revoluției – n.r.). N-am învinuit-o știind că totul este la Secția Militară, dar vreau să-i transmit un mesaj la bilanțul pe care și l-a făcut: Nu s-a făcut dânsa, a fost făcută procuror general și procuror-șef la DNA! A fost făcută! N-a fost vreo lumină a Parchetelor ca să se facă„, a mai zis Băsescu.

Dosarele ce marchează istoria României

Traian Băsescu afirmă că ţara noastră are „două dosare care-i marchează istoria„. „România are aceste două dosare care îi marchează istoria și așează toată evoluția democrației pe un fundament de nisip, Dosarul Revoluției și Dosarul Mineriadei.

Aceste două dosare, nerezolvate, pun la temelia democrației pe care vrem s-o construim, nisip și nu beton. Aceste două dosare trebuie rezolvate, nu pentru că are cineva ambiții, ci pentru că trebuie stabilit punctul din care a plecat democrația din România”, a mai punctat Traian Băsescu pentru sursa amintită.

author avatar
Andrei Ștefan
684 afisari

4 COMENTARII

  1. Vrajeala, marca Petrov, nu mai are pe cine musca, totul pe vremea lui a fost facut cu stiinta si aprobarea lui, dar el continua sa minta cum respira, asta-i omul Moscovei

  2. Are Basescu boala pe Kovesi acum…dar cand era la butoane, avocatul lui proclamat , Ene Cristian Corbeanu era stiut ca faceau si desfaceau in DNA cu Daniel Dragomir, Coldea, Chiciu, Claudiu Dumitrescu, Cerbu cu nevasta judecatoare la Suprem, spagaria pamantului..un milion de euro apararea …spre ex la Nelu Iordache …la prima strigare…ca despre ce rupea mantaua Udrea cu toti…Bercea Mondialu cand striga ca i-a platit futacu lu Kovesi nu il credea nimeni..Basescu striga hotii, pentru ca s-au lepadat de el si haiducesc pe cont propriu…Kovesi era buna de mama tavalitelor, dar cica nici la pat nu era nimic de capul ei…pluta pe Bistrita…

  3. Kovesi nu cred ca putea face ceva. Principalii autori ai Marii Lovituri de Stat au fost oamenii KGB(mai degraba GRU). Daca astia vor fi pedepsiti, vor subrezi increderea in GRU a agentilor din pe care acestia ii au Lume, cand vor primi un ordin pe o „lucrare”. Astia, asa cum e normal, au oameni si in Justitia noastra. Ii vor apara pe cei vizati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger