AcasăJUSTIȚIESute de oameni păgubiți cu aproape 150.000 de euro. Ilfovean reținut. Detalii...

Sute de oameni păgubiți cu aproape 150.000 de euro. Ilfovean reținut. Detalii incredibile

Mare atenție pe cine lăsați să se ocupe de organizarea excursiei pe care o plănuiți și, mai ales, o plătiți! Sute de oameni au descoperit cât e de important acest aspect, după ce ar fi fost păgubiți cu sume totalizând aproape 150.000 de euro. Cazul a ajuns în vizorul poliției.

Miercuri s-a aflat că un ilfovean a fost reținut de către polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Gorj. În dreptul numelui său stă acuzația de înșelăciune în formă continuată.

Suspectul are 40 de ani și este din Chiajna, iar pe parcursul zilei de miercuri urmează să fie dus în fața reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă.

IGPR a anunțat, în această dimineață, faptul că din cercetările făcute în cazul său rezultă că ”bărbatul, în calitate de președinte al unei asociații pentru dezvoltarea societății civile, în perioada ianuarie – iulie 2019, prin promovarea pe pagina de socializare a asociației, ar fi indus în eroare 329 de persoane, organizând 14 excursii care urmau să aibă loc în cursul anului 2019, către diferite destinații din Europa, America și Asia, pentru care ar fi încasat 147.930 de euro”.

Totodată, oficialii Poliției Române transmit, în același comunicat, și ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu banii oamenilor. Respectiv faptul că ”sumele încasate în acest scop ar fi fost folosite atât în interes personal, cât și pentru a onora excursiile deja contractate și pentru care încasase contravaloarea, aspect relevat de situaţiile financiare, rulajul conturilor şi de expertiza contabilă efectuată în cauză”.

157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger