AcasăJUSTIȚIESurpriză! Găsiți printre pufuleți, la vamă la Nădlac

Surpriză! Găsiți printre pufuleți, la vamă la Nădlac

Un control derulat la Vama Nădlac a scos la lumină o situație inedită.

Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PFT) Nădlac să descopere, ascunși în interiorul unei autoutilitare, nouă oameni, despre care au ajuns la concluzia că ar fi încercat să iasă ilegal din țară.

Din câte au dezvăluit oficialii Poliției de Frontieră, lucrurile au stat astfel: luni dimineață, în jur de ora 02.50, pe sensul de ieșire din țară al PTF Nădlac – Nagylak a ajuns o autoutilitară înmatriculată în țară, condusă de un șofer român, în vârstă de 22 de ani.

În cadrul verificărilor făcute, ca parte a formalităţilor derulate la graniță, s-a constatat că, din acte, reieșea că şoferul transporta cutii și saci de pufuleți. Și că avea ca destinaţie Germania.

Când au luat la puricat compartimentul de marfă al dubiței, oamenii legii au găsit, într-adevăr, cutii și saci cu pufuleți. Doar că nu numai atât! Ascunse sub maldărele de pufuleți, erau și nu mai puțin de nouă persoane – o femeie și opt bărbaţi, toți cetățeni străini.

”În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Vietnam cu vârste cuprinse între 21 şi 38 ani, care au declarat că intenţionau să ajungă în state din vestul Europei. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul autoutilitarei, respectiv de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat față de cetăţenii străini ascunşi, la final urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, au mai transmis reprezentanții Poliției de Frontieră, luni, într-un comunicat.

author avatar
Cristina Stefan
275 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce sa faceti in Germania, ma? Voi nu stiti ca circula tot felul de boli. Ce vreti sa faceti? Vreti la sparanghel in abator unde vreti? Trebuia sa mergeti pe la Boc la Cluji ma nu pe la Nadlac…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger