AcasăJUSTIȚIEStenograme din dosarul "drogatului de la 2 Mai". Cum i-ar fi ameninţat...

Stenograme din dosarul „drogatului de la 2 Mai”. Cum i-ar fi ameninţat mama şoferului pe tinerii care se drogau cu fiul ei

sursa foto: aktual24.ro

Mama lui Vlad Pascu ar fi participat la petrecerile cu droguri organizate de fiul ei și, mai mult, în unele cazuri chiar ea ar fi adus stupefiantele la petreceri.

În cele din urmă, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

I-a ameninţat pe prietenii fiului ei

Conform unor informaţii din dosar, obţinute de Antena 3, Miruna Pascu a ameninţat-o pe o fată care s-a drogat cu Vlad Pascu.

”În vara anului 2020, imediat după ridicarea restricțiilor generate de pandemie, l-am cunoscut pe Vlad Pascu, într-un anturaj din care mai făceau parte Tudor, zis „Maru”, și mai mulți băieți și fete ale căror nume nu mi le amintesc.

Știu că la acel moment Vlad Pascu se droga cu mai multe feluri de droguri, respectiv fuma cannabis, trăgea pe nas cocaină, de obicei acasă la Pascu.

Vlad Pascu mi-a dat oxicodonă și o pastilă de metamfetamină. Când am ajuns eu, pe masa din camera lui era pisată mai multă oxicodonă, nu știu cam câte pastile, dar toți am prizat de acolo”, a spus fata, care a continuat.

Iată stenogramele, preluate de Antena 3:

MIRUNA- Nu le zici nimic! Le zici că făceați și voi mișto de ceilalți cum face toată lumea pe net…nu asta făceați de fapt?

MARTORA: – Aa…adică să neg filmulețele?

MIRUNA: – Da…că poți să faci mișto, nu-i așa? Păi tu vrei să spui că voi luați nu știu ce c***?…

MARTORA: – Nu știu, chiar nu știu dacă să mint sau nu. Într-adevăr, în acel videoclip, dacă nu eram sub influență, nu-l făceam niciodată. Până la urmă… că na…

MIRUNA: – Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

MARTORA: – Cum adică?!

MIRUNA: – Într-un clip poți să fii orice…e ca și cum ai juca teatru, da?

Susţine că e divortaţă de Mihai Pascu

Tribunalul București a decis ca Miruna Pascu să petreacă următoarele 30 de zile după gratii, în arest preventiv. Avocatul său a declarat că a contestat decizia, recursul va fi judecat la Curtea de Apel București.

Se pare că femeia ar fi divorţată de Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai. Bărbatul este şi el sub control judiciar din cauza unor infracțiuni ce țin de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Anchetatorii au descoperit mai multe cartușe în locuița sa, în timpul perchezițiilor.

author avatar
Andrei Ștefan