AcasăJUSTIȚIESpartacus, „războinicul” din Rahova, și-a aflat pedeapsa! Ce au decis judecătorii după...

Spartacus, „războinicul” din Rahova, și-a aflat pedeapsa! Ce au decis judecătorii după scandalul cu focuri de armă – VIDEO

spartacusSpartacus, „războinicul” din Rahova, și-a aflat pedeapsa! Ce au decis judecătorii după scandalul cu focuri de armă - VIDEO

„Spartacus Idolu Fetelor”, bărbatul din Rahova care provocat un scandal uriaș anul trecut de Paşti, a fost condamnat la cinci ani și două luni de închisoare. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată prin apel.

Vasile Badea a ameninţat în timpul unei petreceri în stradă că va declanşa o revoluţie în cartierul Rahova în plină stare de urgenţă.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm! M-am jurat pe copiii mei! Eu cu fraţii mei şi cu nepoţii mei! Cum vine prima maşină, cum îi răsturnăm! Aşteptăm Poliţia! Revoluţie! Revoluţie!”, spunea cel autointitulat „Spartacus” în lumea interlopă într-o înregistrare video.

A promit revoluția în Rahova

Pentru aplanarea conflictului au intervenit echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS), care au folosit armamentul din dotare pentru a-i linişti pe petrecăreţi”, după ce aceştia au devenit violenţi.

Badea a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, tulburarea liniştii şi ordinii publice, distrugere, transmite Agerpres.

În dosar mai sunt implicate și alte șase persoane. Două dintre acestea – Constantin Gigi, zis şi „Bertolon”, șiNicuşor Lider, zis şi „Crecea” – au primit pedepse cu închisoarea de până la șapte ani și trei luni. Ceilalţi patru inculpaţi din dosar, respectiv Oradea Badea, Gloria Ion, Veronica Călin şi Ştefan Stângaciu, au fost achitați, potrivit ziare.com.

Sentinţa Judecătoriei Sectorului 5 nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicarea copiei minutei la Curtea de Apel Bucureşti.

author avatar
Andreea Vlad