AcasăJUSTIȚIESorin Oprescu, față-n față cu judecătorii greci! Soarta fostului primar, decisă vineri,...

Sorin Oprescu, față-n față cu judecătorii greci! Soarta fostului primar, decisă vineri, la Atena

Sorin OprescuCum a fost arestat Oprescu în Grecia. Un medic elen a dezvăluit tot! / Fostul primar stătea într-o zonă exclusivistă din Atena

O instanță din Grecia decide vineri, 20 mai, dacă Sorin Oprescu, condamnat în România la 10 ani de închisoare, va fi pus în libertate sau procesul de extrădare va fi judecat cu el în stare de arest.

Fostul primar general al Capitalei a ajuns în jurul orei 08:30 la Curtea de Apel încătușat alături de altă persoană.

Sorin Opreascu află vineri dacă va fi extrădat în țară

Urmează două scenarii pentru Sorin Oprescu: fie va fi lăsat în libertate astăzi, urmând ca într-un termen de maximum 40 de zile să i se decidă extrădarea, fie se întoarce în spatele gratiilor în acelaşi penitenciar, potrivit Antena 3.

Fostul primar al Capitalei a fost reținut marți la Atena, după ce pe numele a fost emis un mandat european de arestare. La data de 13 mai 2022, Sorin Oprescu a fost condamnat definitiv, la o pedeapsă cu închisoarea, de 10 ani și 8 luni închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, luare de mită, abuzul în serviciu și spălarea banilor.

A fugit din țară după Paște

Sentința a fost pronunțată de Curtea de Apel București. În plus, instanța a decis și confiscarea extinsă a sumelor de 102.000 lei și 9.400 de euro, precum și a mai multor case și terenuri deținute de fostul primar general Sorin Oprescu în București (strada Herăstrău) și Ciolpani (Ilfov).

Oprescu a părăsit România pe la Vama Giurgiu în urmă cu câteva săptămâni, cu mult înainte de pronunțarea sentinței. A fugit în Grecia, acolo unde a și fost arestat. Se ascundea în Glyfada, o zonă de lux de la marginea Atenei, aflată la Marea Egee și preferată de magnații lumii.

author avatar
Andreea Vlad
244 afisari

1 COMENTARIU

  1. ZIARE.COM !!!! UN PERICOL PENTRU DEMOCRATIA ROMANEASCA SI RUSINEA PRESEI ROMANESTI . IMPOSTORII IMPUN DICTATURA PE SITE-ul zoaielor.com

    ANALFABETII , ESCROCII SI GUNOIUL CONTOPISTILOR PUPIN CURISTI , JEGURILE ANALFABETISMULUI ROMANESC S-AU ADUNAT PE ziare.com , COPIIND ARTICOLE DE PE INTERNET LE POSTEAZA PE zoaie.com .
    ESCROCII SI-AU DESCHIS SUTE DE CONTURI SI FAC SI COMENTARII LA ARTICOLELE LOR , IAR CEI CE CRITICA SUNT ” DEPUNCTATI” (alta ESCROCHERIE de pe ziare.com ) INJURATI COPIOS , TERORIZATI SI AMENINTATI , CENZURATI SI STERSE CONTURILE LOR FARA DREPT
    DICTATURA SI CENZURA JURNALISTICA DEMNA DE REGIMUL NORD COREEAN

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger