AcasăJUSTIȚIEŞoferiţa din Iaşi care a ucis 4 muncitori şi-a primit pedeapsa din...

Şoferiţa din Iaşi care a ucis 4 muncitori şi-a primit pedeapsa din partea magistraţilor (VIDEO)

(sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

Femeia care a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind luată sâmbătă de către magistraţi.

Adina Iuliana Ghervase a fost adusă sâmbătă la prânz la Judecătoria din Iaşi, iar magistraţii au dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia a refuzat să răspundă întrebărilor

Jurnaliştii care o aşteptau pe şoferiţă la Judecătorie i-au adresat acesteia o serie de întrebări legitime: de ce a urcat la volan după ce consumase alcool, ce viteză avea în momentul impactului şi dacă îi pare rău pentru fapta comisă. Femeia nu a răspuns la niciuna dintre întrebări.

Şoferiţa vinovată conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului.

Conducea cu viteză mare

Ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă.

Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări. Un martor la accident a precizat că maşina pe care aceasta o conducea rula cu viteză foarte mare şi că impactul a fost unul deosebit de puternic.

author avatar
Andrei Ștefan
839 afisari

4 COMENTARII

  1. femeia asta nu are nici macar urme de creier , daca ea s-a dus sa bea bere dupa ce a omorat 4 oameni .

  2. Ar trebui intrebati si cei care au dat permis de conducere nenorocitei si altor sariti de pe fix pentru care masina e o arma iar soseaua un camp de razboi.Si ,credeti-ma,nu sunt putini.

  3. Cum ” și-a primit pedeapsa din partea magistraților ” ? Bă, tu ești idiot de cretin, chiar nu se uita nimeni de la ziar peste tâmpeniile pe care le butonezi !?

  4. Cine stie ce relatii are zdreanta si scapa cu 1 an inchisoare si ala care a furat un borcan cu untura si o gasca a primit 2,5 ani de inchisoare ,JUSTITIA =MAFIA !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger