AcasăJUSTIȚIEȘOCANT! Minoră vândută unui om de afaceri, pedofil din Cluj! Cum își...

ȘOCANT! Minoră vândută unui om de afaceri, pedofil din Cluj! Cum își racola victimele

Din cauza unui sistem judiciar sofisticat și mult prea bland pentru faptele comise, în fiecare an sunt înregistrate sute de cazuri în care pedofilii își fac de cap în România.

Este de notorietate cazul unui primar din județul Prahova care a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității fiind găsit vinovat că a sedus o fată de 13 ani, având cu ea relații sexuale. Oameni cu o bună poziție socială profit de multe ori de influența pe care o au în zonă abuzând fete tinere la vârsta adolescenței.

Un pedofil cu bani și-a permis să-și cumpere victima de la mama ei

Un astfel de caz a avut loc și la Cluj-Napoca, unde un cunoscut om de afaceri din zonă și-a „permis” să cumpere de la mama ei, o fată de numai 14 ani, pe care o folosea ca „jucărie sexuală” atunci când avea chef

Omul de afaceri, în vârsă de 50 de ani, este în prezent în arestul Poliției, unde este cercetat pentru întreținerea de raporturi sexuale cu un minor.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul își satisfăcea poftele carnale cu acordul mamei minorei.

Pentru faptele sale și mama fetei va trebui să dea socoteală în fața oamenilor legii.

Totul a început în urmă cu un an și jumătate

La sfârșitul anului 2018 afaceristul a cunoscut-o pe victimă printr-o altă adolescentă care era „amanta” acestuia.

Pe atunci, cele două fete erau colege de clasă. În familia fetei de 14 ani situația financiară nu era deloc bună, ba dimpotrivă. Iar, din cauza lipsei de bani și certurile dintre părinți se țineau lanț.

Profitând de ocazie și având potențial financiar, omul de afaceri s-a oferit să le închirieze un apartament în Dej, pentru care plătea suma de 300 de euro.

Aici s-a mutat întreaga familie a adolescentei, adică, ea, împreună cu mama și cei doi frați, de 17 și 8 ani.

În locuința respectivă, bărbatul venea dese ori pentru a întreține relații sexuale cu minora, chiar sub acordul mamei.

„În perioada ianuarie 2019 – decembrie 2019 a desfăşurat în mod constant raporturi sexuale, acte sexuale orale sau anale, cu persoana vătămată minoră T.I. (în prezent în vârstă de 15 ani), abuzând de poziţia sa recunoscută de încredere sau de autoritate asupra minorei precum şi de situaţia deosebit de vulnerabilă a acesteia ca urmare a situaţiei de dependenţă psihică şi materială”, se arată în rechizitoriu.

Tatăl victimei a alertat Poliția și a spus totul

Situația poate ar fi durat și astăzi, dacă nu ar fi aflat tatăl adolescentei, care a spus totul Poliției. Pentru a strânge probe, procurorii au montat dispozitive de înregistrare în dormitorul fetei. În imaginile obținute s-a constata că agresorul a întreținut 14 acte sexuale cu tânăra, în apartamentul unde locuia.

În urma anchetei s-a aflat ulterior, că bărbatul a încercat să atragă și alte fete minore, cărora le promitea cadouri scumpe și că le va face cunoștință cu un cunoscut cântăreț din România.

Cum polițiștii strânseseră destule probe ca să-l baje după gratii pe afacerist, l-au reținut în vederea aprofundării cercetărilor. Magistrații au decis ca în această lună să înceapă judecarea pocesului.

author avatar
Eli Dan Davidescu
401 afisari

3 COMENTARII

  1. Si totusi cu astfel de exemple arhicunoscute de ani de zile,Guvernul meeeu,la initiativa lui Orban,a contestat la CCR Legea prin care se inaspresc pedepsele in astfel de cazuri,fiind eliminata posibilitatea achitarilor sau a pedepselor cu suspendare.Pe motivul ca pedofilii ar fi foarte afectati,nedreptatiti.Pedepse practicate fara rusine in mod curent de tot felul de nemernici,din Justitia meeea independenta.Iar idioata de Dna.Procuror General al Romaniei meeele normaaaale,batea campii chiar in plenul CSM spunand ca victimele pedofililor,fetite inocente,poarta vina,pt. ca stie EA idioata,ca fetitele vor sa „procreeze”.Va vine sa credeti ?

  2. Deci dupa ce au montat dispozitive de inregitrare in dormitorul fetei,bravii nostril procurori au cam uitat de Dosar,de dispositive.Si-au adus aminte hat dupa ce biata fata amai fost batjocorita de 14 ori,desi ca sa-l dovedeasca pe nenorocit,era suficienta doar o inregistrare.Bravo ma.” Ei si ce bai chibitilor,acum ne analizati MUNCA ?Noua ba,aveti vreun temei legal,vreun drept’ ? Ce stiti voi despre cum se intocmeste un Dosar blindat cu probe,nu ne jucam.Pai daca-l dovedeam doar din prima,”omul’ putea sa ne reclame la Protectia consumatorului,sa-si ceara banii inapoi.” Ne putem astepta acum ca vreo netoata de judecatoare sa-l mangaie pe crestet pe nenorocitul de pedofil,sa-i arda vreo cateva luni cu suspendare,dupa care excitata de continutul Dosarului,sa-l invite la ea acasa sa simta si ea cum este sa „procreezi” anal si oral.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger