AcasăJUSTIȚIEŞOC! Mama gemenilor căzuţi de la etajul 10, cercetată pentru ucidere din...

ŞOC! Mama gemenilor căzuţi de la etajul 10, cercetată pentru ucidere din culpă!

Autorităţile au găsit un vinovat în cazul gemenilor căzuţi de la etajul 10, într-un bloc din Ploieşti. Andreea, mama lor, este cercetată pentru ucidere din culpă.

Anunţul a fost făcut de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Femeia spune că nu e vinovată cu nimic

Nu sunt vinovată cu nimic. Poliţia m-a găsit nevinovată. Mi-a zis să stau liniştită. Vine mâine dimineaţă şi mă ia de aici, pentru că mă ameninţă foarte multă lume. Vreau să stau tot timpul lângă mormântul lor, să mă duc mereu să îi văd”, spunea mama gemenilor.

Cea de-a doua persoană care se afla în apartament la momentul tragediei, Alina, o prietenă a mamei copiilor, nu a fost pusă sub acuzare. Miercuri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti au pus-o sub acuzare pe Andreea, mama gemenilor morţi.

Iată ce a decis Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești!

Având în vedere interesul public manifestat cu privire la evenimentul soldat cu decesul a doi copii în vârstă de 2 ani, petrecut în data de 11.08.2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești aduce la cunoștința opiniei publice următoarele:

La data de 18.08.2021 s-a dispus continuarea urmăririi penale față de mama minorilor decedați, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, aceasta fiind audiată în calitate de suspectă în cauză.

Din probele administrate în cauză până în prezent a rezultat la data de 11.08.2021, minorii în vârstă de doi ani, fiind lăsați nesupravegheați de către mama lor, s-au urcat pe un corp de mobilier din apropierea ferestrei dormitorului și s-au precipitat de la etajul 10 al imobilului unde locuiau, rezultând decesul acestora.

Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în nici un fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor”, se arată în comunicatul Parchetului Public de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Am făcut un live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute pe live, n-am stat. Măsuţa era în colţul geamului. Şi de atunci mi-am dat seama, copiii mei au căzut pe geam. Sau s-a întâmplat ceva”, a zis mama gemenilor.

 

author avatar
Andrei Ștefan
332 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri