AcasăJUSTIȚIESituație incredibilă la Arestul Central: l-au eliberat din greșeală!

Situație incredibilă la Arestul Central: l-au eliberat din greșeală!

O recenta gafă săvârșită de unii oameni ai legii a ajuns nu doar la urechile conducerii Poliției Capitalei, ci și a opiniei publice.

Mai exact, totul s-a întâmplat miercuri dimineață. Când un bărbat a fost pus în libertate, dintr-o greșeală greu de imaginat. Eroarea aparține unor polițiști din cadrul Serviciului Independent Reținere și Arestare Preventivă. Care au pus în libertate suspectul în cauză, la momentul la care se împlinise termenul de 24 de ore de la emiterea ordonanței de reținere emis pe numele acestuia. Doar că bărbatul respectiv – acuzat de proxenetism, conform romaniatv.net – fusese deja arestat preventiv.

Când a fost lămurită situația, s-a dat și alarma. E de menționat faptul că, între timp, suspectul – care a apucat să se bucure pentru scurt timp de libertate – a ajuns din nou în custodia polițiștilor.

Se fac verificări

Chiar și așa, cazul se află în atenția mai-marilor Poliției Capitalei, care au cerut o anchetă internă pentru a se afla cum s-a putut comite o astfel de eroare. ”Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus verificări, prin structura de control intern, cu privire la acest incident”, au transmis reprezentanții instituției.

Cazul nefericit de miercuri nu este tocmai singular. La finele lunii iulie, s-a aflat că o gafă similară se produsese și la Penitenciarul Jilava, în cazul a doi deținuți care au fost eliberați din greșeală, fiind inedit modul în care chiar unul dintre ei a semnalat situația autorităților. DETALII AICI.

183 afisari

1 COMENTARIU

  1. PROSTIA CONDUCE ROMÂNIA! DIN GREȘEALĂ ÎN GREȘEALĂ SPRE VICTORIA FINALĂ!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger