AcasăJUSTIȚIEȘi mai grav! Pe lângă afecțiunile asociate demenței, judecătorul Ion-Tudoran avea și...

Și mai grav! Pe lângă afecțiunile asociate demenței, judecătorul Ion-Tudoran avea și polineuropatie diabetică

Bolnav psihic din anul 2016, când beneficia de rețete prescrise cu medicamentul Sermion, judecătorul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran a mai ascuns ani buni și faptul că suferea de  Diabet melitus tip II cu polineuropatie diabetica.

Adică una dintre cele mai grave complicatii ale diabetului, care se manifesta prin leziuni ale nervilor. Informația este redată în ieșirea din Spitalul Floreasca,  document prezentat opiniei publice tot de fiul judecătorului Ion-Tudoran, Alexandru Ion-Tudoran. În lumina acestei noi informații, situația incompatibilității judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran este tranșată. A ascuns faptul că suferă de o formă complicată de diabet dublată de deteriorarea funcţiei cognitive asociate demenţei vasculare (demenţă multiinfarct), afecţiunilor degenerative asociate demenţei (demenţă senilă şi presenilă de tip Alzheimer, demenţă Parkinson). Și în ciuda acestor afecțiuni recunoscute drept incompatibile cu profesia de magistrat a continuat să judece dosare penale și să trimită sau nu oameni în pușcărie după cum îi dicta psihicul afectat de demență sau de diabetul cu polioneuropatie. La fel de grav este și faptul că judecătorul Ion-Tudoran a mințit și a falsificat teste psihologice susținute pentru innoirea permisului de conducere.  Conform informațiile deținute de Național, Brigada Rutieră București derulează o anchetă în acest caz, nefiind exlusă deschiderea unei anchete penale împotriva medicului de familie Enea Ina Svetlana, care nu a informat autoritățile despre faptul că pacientul Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, posesor de permis auto, este de mult timp sub tratament cu substanțe psihotrope.

author avatar
Andrei Coman
974 afisari

4 COMENTARII

  1. Ati vazut ca s-a gasit vinovatul.Medicul de familie.”Politienii mei”,vor intocmi Dosar penal medicului,pt. ca ticnitul nefiind in tote mintile,nu mai cunostea Legea,deci nu are nici o raspundere.Cat despre ce a judecat el,ramane cum a stabilit.Alo,Domnu iohanis,asta ar fi tocmai bun de rezerva pt. Ministrul Justitiei.La cate competente are,s-ar incadra perfect in „Guvernul meu”.

  2. Bravo sclavii mei! din pacate nu ma puteti salva de puscarie, din Anglia! Ajutor :nu taiati PUIU! Ma intorc in septemebrie langa Bajenaru pa RAHOVA! PEPI ai auzit? Caranel te ai umezit?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger