AcasăJUSTIȚIEŞi-a jignit soţul de faţă cu cei doi copii minori, dar plăteşte...

Şi-a jignit soţul de faţă cu cei doi copii minori, dar plăteşte bani grei pentru asta

divortŞi-a jignit soţul de faţă cu cei doi copii minori, dar plăteşte bani grei pentru asta

Precedent interesant stabilit de o Instanţă din Galaţi. Un tată a obţinut, printr-o decizie a Judecătoriei Galați, de la fosta soţie despăgubiri în valoare de 7.000 lei. Femeia l-ar fi denigrat pe acesta în faţa celor doi copii minori, aşa că fostul soţ a dat-o în judecată. Decizia nu este definitivă.

Cum şi-a motivat tatăl pretenţiile financiare faţă de fosta soţie? Încă din 2014, ea „manipulează şi alienează” copiii, ceea ce i-a provocat bărbatulu suferinţă fizică şi sufletească, spune decizia instanţei. Se pare că de fiecare dată când a avut ocazia, femeia făcea diverse scene şi mereu aducea copiii foarte târziu la întâlnirile cu tatăl, ba chiar spunea în public şi cu voce tare că bărbatul este incompetent sau chiar pedofil.

Instanţa susţine că mama îi manipula pe copii contra tatălui

Conversaţia ostilă dintre părţi fiind îndreptată de către pârâtă şi spre copii, acestora fiindu-le întrerupt jocul şi chemaţi de mamă să asiste la dispută, incitaţi împotriva tatălui şi interogaţi de o manieră a le fi insuflate răspunsuri prestabilite. Se reţine astfel (…) poziţia pârâtei, aceasta întrebându-l pe băiat: «Vrei să-l vezi pe tatăl tău? Are ce căuta tatăl tău în parc? Vii supărat acasă că l-ai văzut pe tatăl tău?»„, se arată în motivarea instanței.

Cum s-a apărat femeia? Singura ei apărare a fost suspiciunea că soţul doreşte să se răzbune pe ea din cauza divorţului.

author avatar
Andrei Ștefan
250 afisari
Zenville