AcasăNewsInterlopii din clanul „Fabian”, care au măcelărit un bărbat la Padina, vor...

Interlopii din clanul „Fabian”, care au măcelărit un bărbat la Padina, vor în libertate. Declarații dure făcute de mama lor, vrăjitoarea Sidonia

Solomon, Armando și Luis, de 31, 24 și 19 ani, sunt cei trei suspecţi arestați pentru uciderea lui Sorin Eugen Anghel, despre care s-a zis, pe surse, că ar fi fost vărul interlopului Ghenosu din Dâmbovița și patron al unei firme de pază.

Interlopii susțin că a fost legitimă apărare și că victima, dar și alții i-au atacat și puteau să-i și omoare.

Cum vor să scape de arestul preventiv

Aşadar, Laurențiu Marin, Louis Justin Marin și George Armando Marin încearcă să scape de arestul preventiv invocând legitima apărarea. Suspecţii au şi depus plângere pentru tentativă de omor față de victima decedată și față de alți trei apropiați ai bărbatului pe care l-au ucis.

La Curtea de Apel Ploiești au venit Marian Fabian, șeful clanului interlop din care fac parte cei trei inculpați, și vrăjitoarea Sidonia, mama acestora.

Aceeași instanță judecă cererea celor trei împotriva arestului preventiv. Inculpații urmează să fie scoși din arest și aduși în fața judecătorilor, care vor dispune în privința contestației depuse față de măsura detenției preventive.

Cei trei au susținut în permanență că au acționat în legitima apărare și că bărbatul de 41 de ani pe care ei l-au ucis cu o lovitură de cuțit în spate a fost cel care a început agresiunea.

Potrivit celor trei, loviturile multiple pe care i le-au administrat lui Sorin Anghel, inclusiv după ce acesta a căzut la pământ, au fost justificate doar de dorința lor de a-și salva viața.

Ei sunt acuzați de omor, dar și de tulburarea liniștii și ordinii publice, fiind momentan în arest preventiv pentru 30 de zile„, susţine Antena 3.

Crima, prevestită de vrăjitoare?

Vrăjitoarea Sidonia susţine că a prevestit crima de sâmbăta trecută, de la cabana Padina, unde cei trei fii ai săi au ucis un om. Aa a spus că şi-a avertizat copiii că ar urma să se întâmple ceva rău în acel loc, presimţind practic incidentele tragice ce aveau să se întâmple.

Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat.

Este văgăuna răului şi a diavolului acolo”, a spus Sidonia, în prima declaraţie publică după ce copiii săi au fost acuzaţi de crimă.

author avatar
Andrei Ștefan
862 afisari

6 COMENTARII

  1. „și că bărbatul de 41 de ani pe care ei l-au ucis cu o lovitură de cuțit în spate ”
    Curat autoaparare… Lovitura de cutit in SPATE.

  2. „Loviturile multiple pe care i le-au administrat lui Sorin Anghel, inclusiv după ce acesta a căzut la pământ”, au dat in el ca intr un animal si a fost „legitima aparare”?
    Si au fost „fara discernamant”?
    Pai, au constientizat fapta, si -au pus pungi in picioare, au ascuns iataganele, au fugit de.la locul faptei, s-au ascuns…a cui era cabana unde s-au refugiat? Cine i-a trimis acolo e complice…

    • Nu mai potzi, sunt scapati din mana. In 50 de ani vor fi majoritari in Rromanistan, vei vorbi romales daca mai traiesti inca 50 de ani.

      • Yep asta s a dorit comunistii au urbanizat fortat boborul iar p’astia I au lasat la tara ca nu munceau . Acolo au furat de la batranii ramasi in urma saraciti brutal prin cap- izare today fortata. La oras industrializarea comunista evident a dat chix unele orase au murit, iar astia s-au inmultit si stapanesc ruralul unde au stat in stat cu legi si institutii proprii gen stabor si cu sclavi romani. Si totul a fost intentionat – d’aia au fost eliberati din sclavie.de kogalniceanu. Caz de manual inlocuirea popoarelor din planul kalergi. Asta -i realitatea nu vreo conspiratie sau vreo ideologie. Este ceea ce este ! Si se vede.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger