AcasăJUSTIȚIES-a decis! Liviu Dragnea iese din închisoare

S-a decis! Liviu Dragnea iese din închisoare

Liviu DragneaLiviu Dragnea

Liviu Dragnea, condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, va ieși din închisoare pentru o zi. Fostul lider PSD a fost citat de procurorul DNA care se ocupă de dosarul Teldrum.

Fostul deputat va părăsi Penitenciarul Rahova pentru câteva ore, pentru a fi informat de punerea în mişcare a acţiunii penale în dosarul Tel Drum, potrivit g4media.ro.

Procedural, punerea în mișcare a acțiunii penale înseamnă că persoanele îşi schimbă calitatea din suspect în inculpat şi e un semn că ancheta se apropie de final.

Alături de Liviu Dragnea, în prezent închis în urma condamnării pentru angajările fictive la DGASPC Teleorman, la DNA vor mai veni, tot vineri, și alți câțiva apropiați de-ai săi.

În dosarul Tel Drum, deschis din 2016, Liviu Dragnea este pus sub acuzare încă din noiembrie 2017 pentru 5 infracțiuni, două de abuz în serviciu, două de fraudă cu fonduri europene și una de constituire de grup infracțional organizat. Prejudiciul se ridică la 27 de milioane de euro.

author avatar
Andreea Vlad
1.129 afisari

7 COMENTARII

  1. Anca Alexandrescu i-a luat un interviu lui Dragnea . Comisarul.ro , astazi , ora 18:34 : ” VIDEO / Interviul cu Dragnea , o basina expirata ! Aceleasi obsesii ale unui imbecil care a ajuns sa mature prin garajul de la Rahova !”

  2. nazi,salut,merg si eu o statie.nu simpatizez pe nimeni,dar de departe se vede ca teleormaneanu face degeaba puscarie

  3. Merita citit articolul din Comisarul .ro , astazi , ora 18:52 : ” VIDEO / DRAGNEA CONFIRMA INCA O DATA CA PSD NU ESTE DECAT O ANEXA A SECURISTILOR CORUPTI , VECHI SI NOI ! ”

  4. Crapati ar fierea in tine bosorog nazist Criminalilor Siktir scarbe naziste Mars afara din Romania !

  5. Comisarul .ro , azi , ora 17:52 : ” VIDEO / TEODOROVICI : CAND SPUNEA DRAGNEA ” CULCAT ! ”, CIOLACU SI STANESCU ERAU SUB MOCHETA ”. Cum e viata , acum fac altii instructie cu el , si-a cautat-o cu lumanarea , maine merge la instanta sa dea socoteala pentru matrapazlacurile de la TelDrum si cele 27 de milioane de euro ciorditi de la Uniunea Europeana unde e procuror-sef o doamna care insista sa-i multumeasca cu aceeasi moneda ” carmaciului cu oistea-n gard ” , celebrul Daddy di Tiliorman .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger