AcasăJUSTIȚIERobert Negoiţă şi-a dat angajaţii "în primire": i-a "turnat" pentru delapidare!

Robert Negoiţă şi-a dat angajaţii „în primire”: i-a „turnat” pentru delapidare!

Caz de răzbunare sau act de justiţie la o primărie de sector din Bucureşti?

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţat că depune, marţi, o plângere penală pentru fals, uz de fals şi delapidare împotriva unor angajaţi ai companiilor autorităţii locale plătiţi fără să muncească.

Angajaţii au chiulit de la muncă

De multă vreme, unii chiar de aproape un an, îşi primesc salariul făcând fals şi devalizând companiile, îşi primesc salariul fără să treacă pe la muncă.

Nu este o chestiune de răzbunare, vrem să se facă dreptate, vrem ca lucrurile astea să nu se mai repete”, a spus Robert Negoiţă, într-un clip video realizat în faţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 şi postat marţi pe Facebook.

El a susţinut că actuala majoritate PNL şi USR din Consiliul Local Sector 3 şi-a pus oameni în companiile autorităţii locale care nu trec pe la muncă.

Doar îşi primesc salariul şi folosesc companiile Primăriei sector 3 ca pe nişte sinecuri de-ale lor de la partid. Şi discutăm de oameni cu funcţii în PNL Sector 3″, a spus Robert Negoiţă.

Au falsificat pontajul?

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 3, Robert Negoiţă reclamă în plângerea depusă că la două dintre societăţile în care Primăria Sectorului 3 este asociat majoritar, prin Consiliul Local, respectiv Smart City Invest S3 SRL şi Algorithm Residential S3 SRL, s-au efectuat plăţi nelegale, bazate pe pontaje de prezenţă, referate false, unor angajaţi care nu au prestat niciun fel de activitate conform calităţii de salariat.

Negoiţă cere măsuri de restabilire a situaţiei anterioare, prin desfiinţarea pontajelor de prezenţă, precum şi a tuturor actelor subsecvente întocmite în baza acestora şi repararea pagubei produse.

author avatar
Andrei Ștefan
665 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri