AcasăJUSTIȚIERăsturnare de situaţie în tragedia de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu...

Răsturnare de situaţie în tragedia de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu a scos trei „aşi” din mânecă. Aşa va scăpa?

Cornel Dinicu, patronul pensiunii Ferma Dacilor, locul în care 8 oameni au murit în urma incendiului devastator, şi-a schimbat avocatul.

Noul apărător al omului de afaceri spune că există trei martori cu identitate protejată, care vor depune mărturie că incendiul a fost provocat de o mână criminală, așa cum de altfel a susținut și Dinicu.

Acuză o mână criminală

Avocatul a adăugat că patronul de la Ferma Dacilor se consideră nevinovat.

Există deja dispusă expertiza. Eu nu am solicitat nimic. Vineri am trimis împuternicirea avocațială către dosarul de urmărire penală, către doamna procuror care se ocupă de dosar și de mâine începem procedurile în primă fază cu solicitarea de studiere a dosarului, urmând ca pe viitor să analizăm ce probatoriu propunem și noi mai departe.

Se consideră nevinovat. Și eu consider același lucru. Considerăm că această măsură a arestului preventiv este una extremă. Consider că s-au pripit organele judiciare, procuror și inclusiv instanța de judecată, având în vedere complexitatea dosarului de urmărire penală, a probatorului ce urmează să fie administrat.

Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de domnul Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o mână criminală.

Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare”, a spus Bogdan Aanei, la un post TV.

Dinicu excude varianta accidentului

Proprietarul pensiunii din Tohani nu acceptă varianta unui accident. Anchetatorii vor face o expertiză prin care să stabilească dacă focul care a curmat viața a opt oameni a fost sau nu pus intenționat.

Reamintim, 8 oameni au murit după ce Ferma Dacilor, o pensiune din Tohani, județul Prahova, a ars în a doua zi de Crăciun, marți dimineață, 26 decembrie.

Printre cei decedaţi se află unul dintre copiii lui Cornel Dinicu, fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, finul lui Dinicu, Lucian Ene, şi doi copii ai săi, dar şi o studentă în anul II la Facultatea de Sociologie şi iubitul acesteia.

author avatar
Andrei Ștefan
1.208 afisari

1 COMENTARIU

  1. La o distanta mult mai mica erau braduti.Nu au ars.La o distanta mai mare erau cladirile.Ele s-au „contaminat”cu foc…

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri