AcasăJUSTIȚIEProcurorii români l-au găsit pe Prinţul Paul. Incredibil unde era! Soţia lui...

Procurorii români l-au găsit pe Prinţul Paul. Incredibil unde era! Soţia lui i-a dus pe anchetatori pe piste false

printul-paul-de-romaniaPrinţul Paul al României, PRINS! Unde se ascundea de 1 an şi jumătate, după condamnarea din dosarul "Ferma Băneasa"

Procurorii români ar fi reuşit, în sfârşit, să-l găsească pe Prinţul Paul al României. El era dat în urmărire internaţională după ce a fost condamnat la închisoare în dosarul „Ferma Băneasa”.

Unde l-au găsit? Anchetatorii ar fi dat de urma lui în Italia, şi nu în Portugalia, acolo unde soţia sa, Lia, le-a spus anchetatorilor că s-ar afla.

Problemă: italienii nu prea extrădează condamnaţii români

În cazul în care Prinţul Paul ar fi într-adevăr în Italia, atunci se ridică o mare problemă: anchetatorii români s-ar putea lovi de legea italiană, care, cu greu, extrădează condamnaţii altor ţări.

Ne reamintim, În urmă cu aproape două săptămâni, instanţa Curţii de Apel din Bari a refuzat să o extrădeze în România pe fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

Şi Dragoş Săvulescu a avut aceeaşi soartă. Omul de afaceri, fugar, nu a fost extrădat, potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului italian al Justiţiei, Paolo Fantauzzi.

Sentinţa Curţii de Apel Napoli de a nu-l extrăda pe afacerist a rămas definitivă prin neapelare de către procurorul italian.

Paul al României, dat în urmărire internațională

Paul al României a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română.

Fotografia și detaliile despre Paul Philippe al României, cetățean român, născut în Franța, au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită.

Paul-Philippe al României a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare în dosarul retrocedării ilegale a zeci de hectare din cadrul “Fermei Băneasa”.

author avatar
Andreea Vlad