AcasăJUSTIȚIEPrinţul Paul al României, PRINS! Unde se ascundea de 1 an şi...

Prinţul Paul al României, PRINS! Unde se ascundea de 1 an şi jumătate, după condamnarea din dosarul „Ferma Băneasa”

printul-paul-de-romaniaPrinţul Paul al României, PRINS! Unde se ascundea de 1 an şi jumătate, după condamnarea din dosarul "Ferma Băneasa"

Prinţul Paul al României a fost prins luni în Franța. Acesta primise o condamnare la 3 ani și 4 luni închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei Băneasa, dar a fugit din țară înainte de sentinţă.

În aceeaşi speţă, mai fuseseră condamnaţi, alături de el, pe omul de afaceri Remus Truică (şapte ani) şi pe cetăţenii israelieni Benjamin Steinmetz (cinci ani) şi Tal Silberstein (cinci ani).

Iniţial, au crezut că e în Portugalia

Prinţul Paul a fugit din România imediat după ce a fost condamnat definitiv la închisoare, iar, iniţial, s-a crezut că s-ar ascunde în Portugalia.

Însă bărbatul a fost prins, în cele din urmă, la Paris.

Prejudiciu de 135 de milioane de euro

Procurorii susţin că Paul al României a revendicat ilegal averea bunicului său, întrucât nu avea recunoscută calitatea de moştenitor (abia în 2012 i-a fost recunoscută această calitate) şi a revendicat proprietăţi precum Ferma Regală de la Băneasa, ce aparţineau Domeniilor Coroanei.

Aceste domenii nu erau în proprietatea Casei regale, ci erau proprietăţi ale Statului român. Apoi, Paul de România a implicat aceste proprietăţi în afaceri cu ceilalţi condamnaţi. Prejudiciul în dosar se ridică la aproximativ 135 de milioane de euro.

author avatar
Andrei Ștefan
1.322 afisari

23 COMENTARII

  1. UN NENOROCIT DE LABAGIU-LINGAU,O SCURSURA DE MANGLITOR DE BANI ROMANESTI.
    ANALFABET,IMPOTENT FIZIC SI PSIHIC.MILOGUL RETARDAT VENEA LA FURAT.
    PAI,AU FURAT TOT NEAMURILE LUI GOTI DE SALBATICI.ASTA PRINS.
    MOACA DE GUNOIER DE CADAVRE.BISNITAR ORDINAR,CU AMANTA ZURLIE.
    BA,GAURA NIMFOMANA.PREDA-TE POPORULUI ROMAN.ESTI UN GUNOI.
    ZDRULA, FARA SULA,SA MERGI LA JILAVA CELULA 666. CU GAGICA STRAMBA

    • e un moment trist.m-a mahnit aceasta stire.era un om de baza,,,,eera BAZA,,,mai trebuia sa revendice atentatul de la arad ca in rest revendicase cam orice.un atentat mai avea de revendicat ca sa ramana in istorie mai presus de mihai de hop in tol….varu-su unchi…ca la astia e combinata increngatura….te rog frumos….pana la sotioara lui….daca sapati de aia….mai bine nu ca se rusineaza si moulin rouge…

    • Evident ca Domeniile Coroanei erau o instituție a Statului roman iar familia regala avea numai un drept de uzufruct. Problema e puțin mai complicata intrucat asa cum spunea Marius Marinescu, Prince POLE are arhiva întregii case regale și poate dovedi ca multe dintre proprietățile retrocedate Regelui Mihai erau tot ale Domeniilor Coroanei. Iar securimea le-a praduit împreună cu fostul cetățean Mihai Argeșeanu. De-asta l-au băgat pe „principele colonel” Duda în familia regala, sa fie securimea sigura pe veniturile acestor proprietăți. Dacă vorbește Prince Pole explodează dinamita și la curul Marelui Măsliniu, pentru ca acele proprietăți au fost retrocedate nelegal printr-un protocol între Guvernul României și așa-zisa Casa regala. Niște hoți, dar țineți aproape ca lucrurile se încing. Dacă nu acum așteptați pana ajunge Putina Chilia.

  2. UN NENOROCIT DE LABAGIU-LINGAU,O SCURSURA DE MANGLITOR DE BANI ROMANESTI.
    ANALFABET,IMPOTENT FIZIC SI PSIHIC.MILOGUL RETARDAT VENEA LA FURAT.
    PAI,AU FURAT TOATE NEAMURILE LUIDE GOTI SALBATICI.SCARBA REGALISTA MILOAGA.
    MOACA DE GUNOIER DE CADAVRE.BISNITAR ORDINAR,CU AMANTA ZURLIE.
    BA,GAURA NIMFOMANA.PREDA-TE POPORULUI ROMAN.ESTI UN GUNOI.
    ZDRULA, FARA SULA,SA MERGI LA JILAVA CELULA 666. CU GAGICA STRAMBA

    • Eh, era altceva daca se ascundea în Costa Gascar sau Ricamagda, atunci precis nu-i dibuia ! Așa, la Paris orice prost este găsit!

  3. Sa nu ne imbatam cu apa rece. Abia 20% din infractori au fost adusi in tara din care 0 jidani.
    Sa nu uitam de Grig.

  4. toate mortaciunile, veneticii si scursurile societatii care faceau foamea prin occident au venit la pricopseala in Romania dupa 89. Au latrat tara la toate cancelariile pe vremea comunistilor si acum au venit la ciordeala. I-a chemat criminalul Ilici si au venit cu felia de cozonac la prostime sa puna laba pe mosii si averi nemeritate. Si-a tras-o ma-sa cu cine a vrut si l-a facut print auzi la el. Daca e sa ne luam dupa acesti printi atunci si porcul din cotet e tot un print. E din mama si tata cu trecut glorios .S-o spuna la prosti asta acesti nerusinati handicapati. La bulau e simplu.la milioanele furate trebuie dus la streang sau canal. Ptr asta au abolit pedeapsa cu moartea,sa poata sa fure.

  5. Sifonati tovarasi Principi hoti ai Romaniei, inhaitai cu elemente decazute ai securiattii comuniste, cum ar fi putrefactul de turnator Petrov

  6. Dar si statul român e atât de prost si ticalos, incat întâi da si dupa aceea cerceteaza ce a dat.
    Mai e si cazul lui Constanda, in care Base si-a făcut plinul.

  7. Ce o fi în sufletul cumătrului Traian? Cum care? Cel din care se trage urmașa Udrea și gașca PDL. Totuși Băsescu poate fi fericit, pretinul său Bleaga, a scăpat de dosar. După Ultima strigare și bătaie cu ciocănelul judiciar este curat ca lacrima.

  8. „Si ce suntem?…. Suntem un stat mafiot asta suntem… Va zic eu asta sigur, ca eu stiu cel mai bine…”
    dupa Petrov – din receptii secrete

  9. DOMNULE ESCU,DE LA ROMAN-ESCU
    pe boul ala,gras ca porcul si hot ca ex-crocul,IL CHIAMA BALEGA …DE BASINESCU,
    SI,BALEGA DE CLOSETE AZMERICANE-in copilarie si saracie,avem clost azmerican-IL PUTEN BOTEZA.
    UN GUNOI,URAT,STRAMB,FARA PUTA,CAPUL MARE DE BOLOVAN DE BOTORCA
    SICTIR BA,SCURSURA SI SCARBA DE MAMELUC.OARBA DUPA TINE,REPETENTULE

  10. SA IL JURAM PE VASILE BLAGA SI TOATA FAMILIA LUI CA DACA JUSTITIA NOASTRA BETIVA SI PELTICA L-A SALVAT…CACI SI CATALIN PREDOIU A PAPAT LA CORUPTIE…SA DEA DUMNEZEU SA LE PLATEASCA FAMILIA INMORMANTAREA SI PARASTASURILE SI CU ATAT SA RAMANA. JEGUL ASTA PENAL DE VASILE BLAGA, UN ESCROC DE CEA MAI JOASA SPETA…NU MERITA PUSCARIA…MERITA SPANZURAT!!! ARDE-L-AR FOCUL SI PE EL SI PE TOTI CEI CARE L-AU SCAPAT DE PEDEAPSA MERITATA…
    CATE GENTI CU BANI I-A CERUT EL ANCAI STANCULEANU, LA PARTID A DUS BANII AIA?! UN BANDIT…BLESTEMATUL DE ARDELEAN TOT IUDA SI HOT CRAPA!

  11. Blaga e si asta fata mare ca asa vrea justitia asta noua si moderna, de la romanika ,imbuibata de averi. Un amic ne zice ca noi dupa 89 nu mai avem universitate de drept,avem fabrica de infractori. La toti hotii si borfasii de 30 de ani le tot da cu NU. Sa tot furi si s-o ti tot pe spaga la greu, nu ptr astea ai transpirat ca sa ajungi la ciolan stimate buldog?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger