AcasăJUSTIȚIEPrințesa Lia i-a dat din nou întâlnire la tribunal Prințului Paul. Ce...

Prințesa Lia i-a dat din nou întâlnire la tribunal Prințului Paul. Ce pretenții are de data aceasta

printesa liaPrințesa Lia i-a dat din nou întâlnire la tribunal Prințului Paul. Ce pretenții are de data aceasta

Prințesa Lia și-a chemat din nou soțul fugar în fața instanței, de data aceasta pentru a cere justiției să-i retragă Prințului Paul o parte din drepturile părintești.

Femeia îşi dorește ca în deciziile privitoare la fiul său să nu mai fie necesar acordul bărbatului.

Magistrații vor lua o hotărâre în acest sens peste câteva zile, potrivit Antena 3. Cel mai probabil, Prințesa Lia va avea câștig de cauză dacă magistrații vor ţine cont de statutul lui Paul al României de persoană condamnată la închisoare căutată de poliţie.

Legea, de partea prințesei Lia

Dacă unul dintre părinți este decedat, declarat mort prin hotărâre judecătorească, pus sub interdicție, decăzut din exerciţiul drepturilor părintești sau dacă, din orice motiv, se află în neputinţă de a-şi exprima voinţa, celălalt părinte exercită singur autoritatea părintească, se arată în Codul Civil.

Potrivit codului penal, Lia ar putea obţine în instanţă un răspuns favorabil pentru că deşi nu este neapărat stipulată în lege situaţia în care se află soţul ei şi anume aceea de persoană urmărită general din cauza unei condamnări, totuşi, dacă acesta nu poate fi contactat pentru a-şi da acordul, este posibil ca hotărârile cu privire la minor să fie luate de mamă.

A obținut deja custodia

Lia a României a reuşit să obţină acordul judecătorilor şi pentru a pleca cu fiul său în Marea Britanie, după ce anul trecut s-a lovit de refuzul autorităţilor din cauza lipsei consimțământului tatălui.

Astfel, până în luna aprilie, băiatul lui Paul al României poate să stea pe tărâm englezesc. Potrivit deciziei, va trebui să se întoarcă 3 săptămâni în ţară, apoi poate din nou să stea în Anglia până în iunie.

author avatar
Andreea Vlad
847 afisari

7 COMENTARII

    • ”printesa” a mai fost calarita de unu’ cu ceva bani. nu a facut copii decat cu paul cand avea 56 de ani!!!!

  1. Si „printul” e lasat in libertate pana la prescriere ?
    Cu avere cu tot?
    Vad ca nu l cauta politia…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger