AcasăJUSTIȚIEPresiuni în cazul fraudării alegerilor de la S1. S-a aflat care e...

Presiuni în cazul fraudării alegerilor de la S1. S-a aflat care e marele plan!

Presiuni în cazul fraudării alegerilor de la S1. S-a aflat care e marele plan!

Până să se anunțe, într-un final, concluziile anchetei în privința celor constatate referitor la suspiciunile de fraudă la alegerile locale din sectorul 1, de anul trecut, s-a aflat că se pun tunurile pe procurorul care se ocupă de cazul care suscită atât de mult interes în rândul opiniei publice.

Și anume că sunt presiuni grele în acest caz. Mai precis, s-a aflat că procurorul Sorin Iașinovschi ar urma să pună „pe pauză” dosarele pe care le are în lucru, pentru a merge la Consiliul Superior al Magistraturii. Totul după ce a fost chemat în ședința CSM-Secția pentru pentru procurori, pe 24 noiembrie, din câte anunță Ziarul de Investigații.

„Va avea de ales: ori lasă ancheta „pe moarte” ori rămâne fără pensia specială de magistrat, prin sancțiune disciplinară, potrivit surselor noastre autorizate”, indică aceeași sursă.

Sorin Iașinovschi (foto: zin.ro)

Rămâne de văzut când anume se vor comunica rezultatele anchetei cu privire la alegerile din sectorul 1, scrutin în urma căruia Clotilde Armand a fost validată primar. În tot acest context, în presă au vuit numeroase acuzații, fiind dezvăluite totodată și imagini controversate, cu sacii cu buletinele de vot. De unde și o solicitare din partea PSD, privind renumărarea voturilor.

Se strâng semnături pentru referendum de demitere a actualului primar

În tot acest timp, se strâng semnături pentru referendumul de demitere a actualului edil al sectorului 1, Clotilde Armand. „Strângerea semnăturilor pentru organizarea referendumului de demitere a primarului validat este și o bună ocazie de a discuta cu oamenii, de a le afla problemele. Din păcate, azi sunt multe.

Pe lângă cele specifice sectorului, rezolvate doar în declarații de Madamarmand, și mă refer aici în principal la mult gunoi, șobolani, mizerie, au apărut și grijile legate de pandemie, lipsa apei calde și căldurii, scumpirea utilităților”, scria, în 24 octombrie, fostul edil al sectorului, Dan Tudorache.

author avatar
Andrei Coman
1.150 afisari

6 COMENTARII

  1. planul este sa astepte pina la primavara , sa vada cine castiga alegerile in franta , tara de mamaligari cu servicii asijderea .

  2. De ce credeti ca treneaza acest dosar al jigodiei ,a intervenit ambasadorul frantei in Romania asa cum a intervenit recent si in cazul suprmarketurile inchise gasite cu fff multe nereguli,justitia,politcul este la cheremul celor de afara, exact ca in mozambic,ruanda !

  3. Dupa cum se vede,la CSM ” aparatorul justitiei,mai bine zis aparatorul interlopilor din justitie,” inca se aplica sistemul de lucru de tip mafiot depe vremea lui Haimaneala.Presiuni,santaje,lucraturi,incalcarea in fiecare zi a Legii, dupa cum spunea cu ceva ani in urma o distinsa judecatoare. Mafiotii dela CSM se ocupa cu tot felul de mizerii,ilegalitati,abuzuri,sub inaltul patronaj al Esuatului penal care cica la CSM, citez,” nimeni nu este deasupra Legii.” Dupa care a plecat dela CSM cu coada intre picioare,negru de dorinta de razbunare.Mafiotilor,ati uitat de juramantul depus cu mana pe Biblie si cu gandul la satana. Asa sa va ajute Dumnezeu,dupa cum va respectati juramantul si cele doua porunci ale lui Dumnezeu,” sa nu juri stramb si sa nu judeci stramb „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger