AcasăJUSTIȚIEPremieră în România! Bărbat condamnat la închisoare cu executare pentru că a...

Premieră în România! Bărbat condamnat la închisoare cu executare pentru că a omorât un câine

inchisoare

Un bărbat din Galaţi a fost condamnat la un an de închisoare cu executare pentru că a omorât un câine. Sentința este definitivă și este prima de acest fel în România.

În urmă cu trei ani, gălățeanul a omorât câinele unui vecin, în urma unei altercaţii cu acesta Patrupedul, un câine de 12 ani din rasa Amstaff, a fost omorât cu un cuţit, în scara unui bloc. Proprietarul câinelui a făcut plângere la Poliție și a avut câștig de cauză în urma procesului.

„După trei ani de judecată, astăzi s-a luat decizia definitivă de a-l pedepsi pe cel care mi-a omorât câinele. Mă bucur pentru că i-au dat pedeapsa maximă. A fost condamnat la un an cu executare. Cred că și-a făcut bagajul, l-am văzut în fața blocului, se pregătește pentru închisoare”, a spus proprietarul animalului.

Decizia Curţii de Apel Galaţi este definitivă şi a fost anunţată pe 17 ianuarie, la trei ani de la producerea incidentului. Potrivit deciziei instanței, proprietarul câinelui va primi suma de 5.000 de lei drept despăgubiri morale. Acesta a anunțat că va dona banii asociației Ajutați-l pe Lăbuș din Galați.

author avatar
Andreea Vlad
423 afisari

2 COMENTARII

  1. Si militianul care a omorat o fetita pe trecerea de pietoni o sa-i dea 1 an cu suspendare,nu mai ne mira ce fac mafioti din justitie !

  2. Am vazut la televizor proprietarul pagubas si nu pot spune ca are dreptate totala atat timp cat tu proprietar de caine stai la bloc si cresti un caine cat oaia,s-avem pardon, dar rabdarea are si ea o limita.Pe linga mirosul insuportabil pe care il emana, si mizeria ce tine de intretinere, mai trebuie sa merg si cu frica dihaniei ce se poate da oricand la mine.Cred ca omul putea fi si in legitima aparare.Sunt patit,am fost alergat pe scari si latrat in casa mea cand trece pe langa usa asa ca imi ajunge…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger