AcasăJUSTIȚIEPoliţistul care a ucis-o pe Raisa, dus la detectorul de minciuni. Ce...

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa, dus la detectorul de minciuni. Ce se va întâmpla cu fetiţa supravieţuitoare

politistulPoliţistul care a ucis-o pe Raisa, dus la detectorul de minciuni. Ce se va întâmpla cu fetiţa supravieţuitoare

Poliţistul care a ucis o fetiţă pe trecerea de pietoni şi a accidentat şi o altă copilă va fi supus unui test cu detectorul de minciuni. Micuţa care a supravieţuit accidentului va fi audiată, acasă, fiind admisă şi solicitarea privind depunerea „planului de acţiune” pentru a se vedea unde mergea poliţistul.

Agentul care a schimbat haina cu vinovatul, anchetat şi el

Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia îndoliată, susţine că este importantă audierea unui alt poliţist, care este coleg cu cel aflat la volanul autospecialei implicate în accident.

Mai este încă un martor, cred eu, foarte important, pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu şi a schimbat geaca cu el.

Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”, declara, săptămâna trecută, avocatul Adrian Cuculis.

Fetiţa rănită, audiată la domiciliu?

Marina, cea de-a doua fetiţă care se afla împreună cu Raisa atunci când a avut loc accidentul, „e bine şi vrea să ajute la aflarea adevărului”, copila fiind dispusă, conform avocatului, să discute cu procurorul despre ce s-a întâmplat atunci.

Nu putem să o audiem în Parchet. Mi se parte o chestiune mult prea intruzivă în viaţa ei şi, mai ales că este tulburată în urma accidentului, cererea a fost de audiere a domiciliul fetei şi aşteptăm să se pronunţe doamna procuror inclusiv pe această cerere”, spunea avocatul.

author avatar
Andrei Ștefan