AcasăJUSTIȚIEPolițiștii, cu ochii pe vânzările online de haine și cosmetice. Audieri pe...

Polițiștii, cu ochii pe vânzările online de haine și cosmetice. Audieri pe bandă rulantă

Caz stupefiant ajuns în atenția autorităților! Zeci de percheziții, inclusiv la o farmacie din Capitală (foto. Facebook)

Peste 20 de persoane ajung, miercuri, în fața anchetatorilor. Totul, ca urmare a unei acțiuni a polițiștilor bucureșteni, derulată în cadrul cercetărilor care se fac într-un dosar de evaziune fiscală.

Oamenii legii au ieșit încă de la primele ore ale zilei pe teren, având la ei mai multe mandate de aducere. 25, mai exact. Din câte s-a anunțat din direcția Poliției Capitalei, reprezentanții Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2 au pus în executare aceste mandate – care fuseseră emise pe numele unor suspecţi în dosarul de evaziune – atât în Capitală, cât și în două județe din apropierea Bucureștiului – Ilfov și Călărași.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că suspecţii achiziţionau produse vestimentare şi cosmetice, după care le vindeau prin intermediul unor site-uri sau anunţuri, fără a emite documente. Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului se ridică la aproximativ 1 milion de lei”, se precizează în comunicatul Poliției.

Audierile se vor desfășura la sediul Serviciului Investigare a Criminalităţii Economice Sector 2.

sursa foto: Facebook

225 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger