AcasăJUSTIȚIEPercheziții la Primăria Iași. Reacția lui Mihai Chirica: „Cred că am făcut...

Percheziții la Primăria Iași. Reacția lui Mihai Chirica: „Cred că am făcut bine”

mihai chiricaPercheziții la Primăria Iași. Reacția lui Mihai Chirica: „Cred că am făcut bine”

Mascații DIICOT au descins luni dimineață la Primăria Iași, de unde au fost ridicate mai multe documente. Informaţia fiind confirmată de primarul Mihai Chirica.

Conform unor surse citate de Ziarul de Iași, luni dimineață au fost făcute percheziții la mai multe servicii ale Primăriei, într-o anchetă a DIICOT.

Potrivit edilului, oamenii legii ridică dosare cu documente ce vizează un contract de asociere din anul 2005. „Nu sunt descinderi. Vor să ridice nişte documente pe care noi le-am trimis spre informare Parchetului referitor la un contract de asociere în participaţiune din 2005. Au venit să îşi ia documentele. Mai există în momentul de faţă un pachet de documente trimise la ei. Probabil că bănuiţi despre ce zonă vorbim. Noi am sesizat instituţiile statului şi cred că am făcut bine”, a declarat primarul Mihai Chirica, conform Agerpres.

Iașiul rămâne fără bani de la bugetul statului

Iașiul a rămas fără bani de la bugetul central, după ce, la finalul ultimei ședințe a Consiliului Local, nu s-a aprobat bugetul local pentru anul 2021 – în ultima zi în care era legal posibil. Legea impune votarea bugetelor locale la maximum 45 de zile de la aprobarea celui național, în caz contrar, nu se mai pot utiliza decât veniturile proprii.

„Salariile și primele de Paște, cele asigurate de companii, nu vor mai putea fi plătite, prin urmare, orașul intră într-o altă eră, sub politica și cizma USR-PLUS și PSD”, a declarat Mihai Chirica zilele trecute.

„Alianța toxică USR-PLUS, alături de PSD, a blocat în totalitate funcționarea orașului nostru. Astăzi, USR-PLUS a dat lovitura de grație și s-a aliat cu PSD: nici Dragnea nu a reușit să frâneze atât de mult municipiul Iași cum au reușit ei astăzi. Alianța de la București nu există la Iași, ci este doar o bătălie politică împotriva ieșenilor. Îmi cer mii de scuze pentru toți cei care ați votat USRPLUS: nu ați făcut corect, v-ați lăsat înșelați”, a mai spus primarul.

author avatar
Andreea Vlad
349 afisari

2 COMENTARII

  1. Adica, daca „galbeneala” a ramas pe dinafara, alianta usr +plus si psd e toxica…dar alianta voastra care a paralizat o tara intreaga , careia acum voi devorati ce i – a mai ramas sa va burdusiti burdihanele nesatule , nu e toxica… Da intr-adevar nu e toxica … e MIZERABILA !!! Mai devreme sau mai tarziu impilarea propriului popor se plateste. Istoria e vesnicul exemplu…

  2. Acele documente nu puteau fi cerute normal , de ce trebuia facut „spectacol ” cu mascatii ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger