AcasăJUSTIȚIEPercheziții la vila manelistului Dani Mocanu! Mascații au dat buzna dintr-un motiv...

Percheziții la vila manelistului Dani Mocanu! Mascații au dat buzna dintr-un motiv INCREDIBIL!

Percheziții dis de dimineață la locuința manelistului Dani Mocanu (foto: hotnews.ro)

Polițiștii argeșeni au ajuns, la primele ore ale zilei de miercuri, la ușa cântărețului de manele Dani Mocanu.

Nu este singura adresă vizată de acțiunea polițiștilor derulată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. Sunt trei percheziții – două în Ştefăneşti, judeţul Argeş, şi una în judeţul Ilfov, la manelistul Dani Mocanu. Pe surse s-a aflat că vizate sunt locuința cântărețului, dar și cele ale realizatorului clipului, precum și un studio de filmări.

Verificările au legătură cu filmarea clipului solistului, în care apărea un leu cu o rană la un picior. Imaginile au stârnit indignare în rândul multor privitori. Și au generat și o reacție, încă de zilele trecute, în rândul IPJ Argeș, din care rezulta că se fac verificări și că s-a deschis un dosar penal.

Reacția IPJ Argeș

”În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoștință următoarele:

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deținere a animalului ce apare în materialul filmat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Verificările efectuate de poliţişti până în prezent, au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele s-au petrecut, respectiv identificarea și audierea tuturor persoanelor implicate, precum și verificarea asigurării condițiilor de asistență medicală, îngrijire și adăpost pentru animalul din filmare.”, au transmis reprezentanții IPJ-ului, pe 22 noiembrie.

author avatar
Andrei Coman
421 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger