AcasăJUSTIȚIENoi probleme pentru Elena Udrea. Starea ei de sănătate, pusă în pericol!...

Noi probleme pentru Elena Udrea. Starea ei de sănătate, pusă în pericol! Astăzi, are termen la proces

elena-udreaNoi probleme pentru Elena Udrea. Starea ei de sănătate, pusă în pericol! Astăzi, are termen la proces

Elena Udrea nu are probleme doar de natură penală, ci şi medicale. Conform unor surse, ea ar fi fost infectată cu noul coronavirus, iar acum se află sub tratament.

Aşadar, începutul noului an a venit cu o veste proastă pentru Elena Udrea, care ar fi fost testată pozitiv pentru COVID-19.

Elena Udrea se află într-o stare bună, din primele nformaţii. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre starea sa de sănătate sau a celor apropiați ei.

Astăzi, are termen la procesul de corupție legat de finanțarea campaniei electorale din 2009

Curtea de Apel București a decis, în decembrie, amânarea procesului de corupție legat de finanțarea campaniei electorale din 2009, în care protagoniste sunt Elena Udrea și Ioana Băsescu, pentru 8 ianuarie 2021.

În fața instanței, fostul ministru al Dezvoltării și-a susținut, luni, nevinovăția. „Nu mă consider vinovată de comiterea infracțiunilor. „Am finanțat personal campania electorală din 2009, alocând sume totalizând peste 300 de mii de euro. Veniturile personale și ale soțului aferente anului 2009 mi-au permis această finantare.

Cred că sunt printre puținii politicieni care au adus bani personal la campania electorală și nu au plecat cu bani acasă în urma lor„, a declarat Udrea la Curtea de Apel București.

Procurorii spun că banii ar fi venit din afaceri corupte

Procurorii menţionează în rechizitoriu că în cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.

author avatar
Andrei Ștefan
435 afisari

4 COMENTARII

  1. LEGE SAU BASCALIE ?? asta-i intrebarea ,cat timp se continua in sistemul ” lungeste DOANE boala pana s-o coace poama ” in traducere lungeste procesul pana la prescrierea faptei .
    Suntem in 2021 si a trecut destula vreme din 2009 ,alaltaieri era fugita ,ieri era gravida ,azi are covid ,maine o doare chisita ,poimaine sa prescris beleaua !.
    Si uite asa va rade in nas pupaza de PLESCOI !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger