AcasăJUSTIȚIENicușor Constantinescu a trecut din nou pe la DNA: ”Este dictatură!” -...

Nicușor Constantinescu a trecut din nou pe la DNA: ”Este dictatură!” – VIDEO

Nicușor Constantinescu a trecut din nou pe la DNA: ”Este dictatură!” - VIDEO (sursa foto: telegrafonline.ro)

La distanță de doar câteva zile de la precedenta chemare a sa în fața procurorilor, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a fost adus din nou de la Penitenciarul Poarta Albă, la sediul serviciului teritorial al DNA-ului, în legătură cu dosarul cunoscut drept ”Herghelia Mangalia”.

”Mi s-a interzis de către poliţia politică să mai vorbesc cu presa. Este dictatură, nu mai este democraţie în România”, a susținut Nicușor Constantinescu, până să plece de la DNA Constanța.

Întrebat de jurnaliști ce acuzații i se aduc, Constantinescu a răspuns scurt: ”Acelaşi dosar, abuz în serviciu, poliţia politică SRI- DNA”.

De altfel, fostul șef al CJ-ului constănțean anunțase, încă din ziua precedentă, prin intermediul unui mesaj transmis pe pagina sa de Facebook, faptul că urmează să dea ochii cu procurorii. ”De data aceasta ,măcar au resprectat procedura,citându-mă!”, se arată în respectivul mesaj, cu referire la precedenta chemare la DNA, miercurea trecută, pe 16 decembrie, despre care fostul număr 1 în cadrul Consiliului Județean Constanța invocase faptul că s-ar fi făcut fără citație.

Nicușor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare instrumentate de către procurorii DNA.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger