AcasăJUSTIȚIEMihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai, aroganţă maximă: "Știți ce...

Mihai Pascu, tatăl drogatului de la 2 Mai, aroganţă maximă: „Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar!”

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, şoferul drogat care a omorât 2 tineri la 2 Mai şi a băgat în spital alţi 3 oameni, a vorbit, în premieră, despre situaţia în care se află familia sa.

Toată familia Pascu s-a ales cu dosare. Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat accidentul din stațiunea 2 Mai, și părinții săi, Miruna și Mihai Pascu, au fost trimiși în judecată pentru trafic de droguri, influențarea martorilor și muniție deținută ilegal.

Se plânge că e un „dezastru”

Mihai Pascu a declarat, luni, că este „un dezastru pentru noi toți”, iar fiul său „a greșit foarte mult”. El a susținut că Vlad Pascu nu avea sume mari de bani la dispoziție și a adăugat că face o glumă: „Știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar!”.

„Acest copil (Vlad Pascu, n.red.) a greșit, a greșit foarte mult. Eu când am venit în România am venit pentru o lucrare stomatologică la Constanța, fix pentru două zile am avut bilete de avion. Presiunea față de mine, de familia mea a fost foarte mare”, a mai afirmat Mihai Pascu.

I-a dat bani fiului pentru droguri?

Mihai Pascu a răspuns şi la întrebarea dacă fiul său a avut mulţi bani pe mână.

„Nu a avut bani la dispoziție. Toată lumea vehiculează niște lucruri care nu sunt adevărate. Deși o să sune foarte prost, toată lumea se așteaptă să dau răspunsuri de multimilionar și o să fac o glumă: știți ce am fost înainte să fiu milionar? Miliardar! E o glumă.

Nu pot să spun că nu am avut afaceri, că nu am avut niște firme. Sunt zece firme, șase sunt nefuncționale, iar celelalte vreo două au venituri, pentru că n-aș putea să trăiesc fără venituri”, a mai spus Mihai Pascu.

A „uitat” să declare armele

Mihai Pascu este acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor. La percheziţiile DIICOT, acestea au fost descoperite.

”În legătură cu acuzațiile la adresa mea privitor la muniția deținută ilegal. Acea muniție este ținută într-un seif și am uitat de ea, nici cheia nu o mai am.

Este adevărat că am greșit când nu m-am dus să declar armele, la expirarea termenului de 5 ani, dar mulți români sunt în această situație, se întâmplă multor oameni”, a mai spus Mihai Pascu.

692 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu, esti doar un psihopat narcisist malefic, cu o minte infantila in corp de adult. Voi trageti omenirea in jos de la ascensiunea ei!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri