AcasăJUSTIȚIEMetoda „Loverboy”, ravagii la Brăila. Câţi bani adunaseră interlopii de pe urma...

Metoda „Loverboy”, ravagii la Brăila. Câţi bani adunaseră interlopii de pe urma fetelor trimise la prostituţie

Anchetatorii din Brăila au destructurat o reţea de prostituţie, care racola fete bazându-se pe metoda „Loverboy”. Tribunalul a condamnat pe 3 iunie o grupare formată din patru bărbați la pedepse cuprinse între 8 ani și 10 ani și 4 luni pemtru trafic de persoane și proxenetism.

Judecătorii au hotărât confiscarea a 685.000 de euro obținuți din prostituție.

Fetele, trimise „la produs” în Spania, Irlanda şi Belgia

Anchetatorii au stabilit că cei patru bărbați au recrutat mai multe fete prin metoda „Loverboy”, una dintre acestea fiind diagnosticată cu depresie și anxietate marcată, și le-au obligat apoi să se prostitueze pe teritoriul Spaniei, Irlandei și Belgiei.

„Eu vreau să simt… În vocea ta vreau să simt, în faptele tale vreau să simt… „Da, mă. Uite asta… asta. Uite, facem așa, facem așa… îți promit eu, uite așa… fac și ca tine…”, este conversația purtată de către unul dintre infractori cu fata care se îndrăgostise de el.

„A început coşmarul vieţii mele, eram ţinută într-o cameră, unde stăteam împreună cu el şi tatăl lui, eram bătută cu pumnii, picioarele, cablul, eram umilită şi ţinută nemâncată, mă trezea şi noaptea din somn pentru clienţii pe care îi aducea, iar dacă nu voiam mă lua la bătaie”, a povestit una dintre victime.

Cei 4 bărbați din Brăila au fost condamnați la pedepse ce totalizează 35 de ani și 8 luni de închisoare pentru trafic de persoane și proxenetism.

author avatar
Andreea Vlad