AcasăJUSTIȚIEMedicii legişti au găsit cauza morţii patroanei din dosarul Colectiv. Femeia fusese...

Medicii legişti au găsit cauza morţii patroanei din dosarul Colectiv. Femeia fusese descoperită fără suflare în casă

dosar colectivMedicii legişti au găsit cauza morţii patroanei din dosarul Colectiv. Femeia fusese descoperită fără suflare în casă

Daniela Niță, patroana firmei Golden Ideas Fireworks Artists, cea care instalase artificiile în clubul Colectiv, a fost găsită moartă în casă. Femeia în vârstă de 44 de ani nu prezenta urme de violență pe corp.

A fost găsită astăzi, în casă, imediat după prânz”, a spus, luni, un medic. Daniela Niță fusese condamnată în primă instanță în „Dosarul Colectiv” la 12 ani și 8 luni de închisoare.

Femeia a suferit un stop cardio-respirator

Rezultatelor necropsiei ridicate de la INML de rudele patroanei firmei de artificii inclupate de dosarul Colectiv par să arate că aceasta ar fi murit în somn, în urma unui stop cardio-respirator. Decesul, spun sursele citate, ar fi survenit în urmă cu 3 zile.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Primise o condamnare de aproape 13 ani

Daniela Niță aștepta pronunțarea definitivă a judecătorilor în proces, după ce primise cea mai mare condamnare din dosar – 12 ani si 8 luni.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, 64 de oameni au murit, iar o parte din supraviețuitori au rămas mutilați pe viață și au nevoie de îngrijiri medicale.

author avatar
Andrei Ștefan
937 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger