AcasăJUSTIȚIEMama drogatului de la 2 Mai, lovită chiar de fiul ei? "Mi-a...

Mama drogatului de la 2 Mai, lovită chiar de fiul ei? „Mi-a spus când mă suna că voiau să-l violeze acolo, în arest”

Audiată din nou de procurorii DIICOT, Miruna Pascu a făcut noi declarații șocante despre fiul ei. Aceasta le-ar fi dezvăluit anchetatorilor că băiatul ei a fost la un pas de agresiuni sexuale în spatiile gratiilor, iar din acest motiv ea ar fi apelat la șantaj.

Femeia de afaceri a dat vina numai pe soţul ei. A adăugat că ea are şi probleme de sănătate

A plâns când i-au arătat poze cu victimele

Femeia nici nu ar fi vrut să privească imaginile cu trupurile neînsuflețite ale tinerilor uciși de Vlad și ar fi spus lucruri despre băiatul ei, în vârstă de doar 19 ani, că ar fi lovit-o de mai multe ori și că nu îl mai recunoaște.

„A fost întrebată de ce a încercat să intimideze o tânără martor. A spus că-i pare rău, dar că instinctul de mamă a făcut-o să acționeze altfel.

Că-i este teamă de faptul că fiul ei ar putea petrece mult timp după gratii. Atunci, procurorii i-au arătat acesteia poze cu trupurile dezmembrate ale celor doi tineri care au murit în accident.

Femeia nu a vrut să le privească și a început să plângă și mai tare. A susținut că îi pare rău, că fiul ei este total pierdut, că ea l-a scăpat demult din mână și că de fiecare dată când a încercat să îl aducă pe drumul cel bun, a fost lovită de Vlad.

Că nu mai avea absolut niciun control asupra lui și că cel care se ocupa mai mult de el era tatălui lui, care-l alimenta cu bani și îi dăruise un apartament.

Femeia a insistat să dea vina pe fostul ei soț pentru situația fiului lor, spunând că tânărul a suferit foarte mult din cauza faptului că tatăl i-a părăsit pentru o altă femeie și a mai făcut un copil.

A insistat asupra faptului că pur și simplu nu își mai recunoaște copilul, pe care îl consideră educat și sensibil, dar care nu o ascultă și o lovește”, ar fi declarat Miruna Pascu.

Fiul ei, violat în arest?

Femeia ar fi aflat că fiul ei a fost la un pas de a fi agresat sexual în timpul arestului, iar din această cauză a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l salva:

Am realizat ceea ce s-a întâmplat, îmi pare rău. Am fost foarte speriată. Am acționat așa pentru că veneau informații de tot felul, informații contradictorii de la Vlad.

Mi-a spus când mă suna că voiau să-l violeze acolo, în arest. Am fost foarte speriată, și de faptul că s-ar putea alege cu un alt dosar și pentru trafic.

Nu-i știam prietenii lui Vlad că nu a locuit cu mine, de asta am luat legătura cu fata aceea. Sunt manager de proiecte imobiliare și am și mari probleme de sănătate”, ar fi fost declarația Mirunei Pascu în fața judecătorilor.

841 afisari

2 COMENTARII

  1. Daca o lovea era semn de internare involuntara la psihiatrie.
    Ii facea bine, nu rau.
    Mai tarziu, e mai rau.
    Este un copil lipsit de afectiune
    Unii parinti cred ca daca dau bani unui copil, e suficient .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri