AcasăJUSTIȚIEMagistraţii, nemiloşi cu judecătoarea din Suceava care se droga şi lua mită

Magistraţii, nemiloşi cu judecătoarea din Suceava care se droga şi lua mită

Magistraţii Inaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au respins, miercuri seară, ca nefondate, contestaţiile depuse de judecatoarea Ana Maria Chirilă şi celalalt incuplat din dosar la măsura arestului preventiv.

Astfel, judecătoarea rămâne în arest preventiv.

Şi cel care a dat mita, în arest

În arest rămâne şi Mihai Pînzari, acuzat de procurori că mituit-o pe judecătoare, în schimbul obţinerii unor hotărâri favorabile într-un dosar în care era judecat pentru camătă.

Conform procurorilor, judecătoarea ar fi primit bani, sejururi, servicii de pază și protecție sau alimente, iar în schimb oferea informații din dosare DIICOT.

Ana Maria Chirilă este preşedinte de complet la Secţia Penală. Ea ar fi fost luată chiar din sala de judecată, în momentul în care se pregătea să analizeze dosarul privind fraudele cu permise auto din Suceava.

809 afisari

7 COMENTARII

 1. Nu e singura parașuta judecătoare din justiție. Procentul e mare și e și mai mare la procurori, ajunge la peste 50%

 2. Bine măi, dar ce se întâmplă cu zecile de mii de judecători, procorori din justiție , care iau mită fără să se drogheze ?
  Ps. Arătați-im un judecător, un procuror, din România, Moș Ion care circulă cu DACIA, mașină de producție românească ?

 3. Un lucru nu înțeleg. De ce nu-i „cazează” pe amândoi în aceeași celulă, doar au făcut jaga, jaga atâta timp. Să stea acolo să-i iasă din cap să o mai pună cu interlopii pe care îi judeca. Dar, de ce să ne mirăm? Borcea a fost campion la așa ceva. Jaga, jaga cu judecătoarea din Buftea și apoi cu doctorița de la Penitenciarul P.A. Vom afla, oare, dacă era implicat în amorul ghebos și scriitorul cu oi de pe dealurile Bucovinei, pe numele său de politician Gh. Flutur.

 4. Clanul interlop al judecatorilor infratit cu clanul militienilor, cele mai mari clanuri mafiote din tara.

 5. Bătaie de joc de cetățeanul roman clica lui Iohanis se teme sa le desfiinteze pensiile și salariile la” speciali ” pentru ca l-au amenințat arătându-i dosarele cu faptele lui penale și cătușele …….
  Profitand astfel de un popor român adormit, în letargie ce tace chiar dacă este călcat în picioare

 6. la suceava, justitia se face dupa cum vrea flutur si gasca lui.
  sau dupa cum vrea ion stan si gasca lui. sau dupa cum le dicteaza stelian nistor astora doi care trimit bezelele mai departe catre parchete, militie, sau magistratii care le frecventeaza lojile lor de rahat dracesc.
  masoneria este infiltrata in instantele sucevene, iar subordonarea catre politic si masonerie viciaza sau amana pana la prescriere cauzele care intereseaza aceste gasti si acolitii lor care cotizeaza pentru a primi solutii favorabile sau clasări ale dosarelor. coruptia sa circule, cui ii pasa de adevar si de probatoriu?
  mafia aranjarii dosarelor de la parchetele si instantele sucevene trebuie stârpita, iar vinovații trași la raspundere!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri