AcasăJUSTIȚIELovitură pentru Liviu Dragnea şi Carmen Dan! Sunt târâţi din nou prin...

Lovitură pentru Liviu Dragnea şi Carmen Dan! Sunt târâţi din nou prin tribunale, în dosarul „10 August”

Liviu Dragnea si Carmen DanLovitură pentru Liviu Dragnea şi Carmen Dan! Sunt târâţi din nou prin tribunale, în dosarul "10 August"

Anchetarea evenimentelor din Piaţa Victoriei, din data de 10 august 2018, revine în actualitate. Un protestatar gazat şi rănit la picior de o grenadă a jandarmilor cere în instanţă redeschiderea anchetei şi cu privire la decidenţii politici, Carmen Dan şi Liviu Dragnea, nu doar pentru şefii Jandarmeriei.

Ioan Crăciuneanu şi sora lui, avocata Lucia Crăciuneanu, au formulat contestaţie la Tribunalul Bucureşti împotriva deciziei DIICOT de clasare a dosarului „10 August”, dar şi împotriva deciziei fostei şefe a DIICOT, Giorgiana Hosu, de a cere redeschiderea anchetei doar cu privire la foştii şefi ai Jandarmeriei, nu şi faţă de decidenţii politici, precum Liviu Dragnea şi Carmen Dan. Această cerere, de redeschidere a dosarului, are termen mâine, la Tribunalul Bucureşti.

Ioan Crăciuneanu a fost fost gazat şi ameninţat de jandarmi, iar o grenadă aruncată de aceştia a căzut lângă el şi l-a rănit la picior. „Mi-a explodat o grenadă foarte aproape de picior. Mi-au intrat ceva chimicale în partea de jos a piciorului, care este uşor infectată şi schijele celelalte au tăiat pur şi simplu carnea„, a declarat Ioan Crăciuneanu pentru Digi24, pe 17 august 2018.

DIICOT a clasat dosarul „10 August”

Dosarul violențelor de la protestul din 10 august 2018, din Piața Victoriei, a fost clasat în ceea ce privește săvârșirea de acțiuni împotriva ordinii constituționale, dar și în ceea c eprivește acuzațiile la adresa coordonatorilor intervenției forțelor de ordine, iar urmărirea penală pentru purtare abuzivă, abuz și neglijență în serviciu a fost declinată către Parchetul Militar, anunță miercuri DIICOT.

A fost clasat şi dosarul în ceea ce privește acuzațiile de abuz în serviciu, participație improprie la purtare abuzivă, participație improprie la fals intelectual participație improprie la uz de fals, complicitate la abuz în serviciu și complicitate la participație improprie la purtare abuzivă împotriva coordonatorilor acțiunii forțelor de ordine, Laurențiu Cazan, Mihai Dan Chirică, Gheorghe Sebastian Cucoș și Ionuț Cătălin sindile.

author avatar
Andrei Ștefan
633 afisari

3 COMENTARII

  1. Dar tu bai drogatule ce aveai in buzunare cand te au prins cei 2 jandarmi deoarece aruncai cu asfalt in ei Ce aveai ?Nu spui ,iti spun eu ca eram langa tine :droguri aveai si seringi Asta aveai Un dosarel nu ti ar prinde bine si tie ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger