AcasăJUSTIȚIELovitură pentru Culiță Sterp, chiar de Anul Nou! A primit decizia în...

Lovitură pentru Culiță Sterp, chiar de Anul Nou! A primit decizia în cazul accidentului din Cluj-Napoca

culita sterpLovitură pentru Culiță Sterp, chiar de Anul Nou! A primit decizia în cazul accidentului din Cluj-Napoca

Culiță Sterp, care a fost implicat anul trecut într-un accident rutier în Cluj-Napoca, a fost trimis în judecată, prima înfățișare având loc miercuri în camera preliminară de la Judecătoria Cluj-Napoca.

Deși este cercetat sub control judiciar, manelistul riscă să primească o pedeapsă cu închisoarea din partea magistraților pentru săvârșirea mai multor infracțiuni rutiere.

Printre acestea se află conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau unor substanțe interzise, și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Culiță Sterp, trimis în judecată după ce a provocat un accident

De asemenea, în sarcina lui Culiță se mai reține și depășirea vitezei legale în oraș și faptul că a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, relatează cluj24.ro.

Sterp a fugit de poliție, după ce a fost depistat conducând peste viteza legală pe Calea Florești din Cluj-Napoca, în luna noiembrie, ulterior, a intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecția Bulevardul Eroilor – Piața Avram Iancu, unde a lovit o mașină care circula regulamentar, șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, fiind transportat la spital.

După impact, manelistul a părăsit locul accidentului și s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Ulterior, a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Acesta era și băut la volan! Ulterior a fost plasat sub control judiciar.

author avatar
Andreea Vlad
559 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger