AcasăJUSTIȚIELOVITURĂ pentru autorităţi în lupta anti-Covid! Curtea de Apel București a dat...

LOVITURĂ pentru autorităţi în lupta anti-Covid! Curtea de Apel București a dat o decizie ce răstoarnă totul!

Raed ArafatLOVITURĂ pentru autorităţi în lupta anti-Covid! Curtea de Apel București a dat o decizie ce răstoarnă totul!

Autorităţile române au primit o lovitură de unde se aşteptau mai puţin: de la Curtea de Apel București. Decizia poate părea neaşteptată şi, pe alocuri, revoltătoare, dar nu este definitivă.

Curtea de Apel București a decis că obligativitatea purtării măștii în spații deschise nu este legală. Acest răspuns poate fi atacat la Curtea Supremă.

Magistraţii au scos în afara legii regula impusă de DSU

Curtea de Apel București a scos în afara legii articolul 4 pct.15 din ordinul DSU privind obligarea cetățenilor de a purta masca în spațiile deschise.

Admite excepția lipsei calității procesuale pasive a paratului Comitetul National pentru Situații de Urgenta – Ministerul Afacerilor Interne.Respinge acțiunea formulata împotrivă paratului Comitetul National pentru Situații de Urgenta – Ministerul Afacerilor Interne, că fiind formulata împotrivă unei persoane fară calitate procesuala pasiva. Admite excepția tardivității cererii de chemare în judecata inițiale.

Respinge cererea de chemare în judecata inițială, că tardiv formulata.Admite cererea completatoare. Anulează parțial prevederile art. 4 pct. 15 din Ordinul Sefului Departamentului pentru Situații de Urgenta nr. 4660427 din 17.12.2020, publicat în Monitorul oficial nr. 1257 din 18 decembrie 2020, în ceea ce privește instituirea obligativității purtării măștii de protecție în spatii deschise, în sensul înlăturării sintagmei ”…și deschise”.

Cu recurs în maxim doua zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Curtea de Apel București – Secția a IX-a Contencios Administrativ și Fiscal.Pronunțată în ședință publica azi 23.12.2020’”, conform deciziei Curții de Apel București.

Aproape 15.000 de decese în România din cauza noului coronavirus

Până astăzi, 14.912 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 23.12.2020 (10:00) – 24.12.2020 (10:00) au fost raportate 146 de decese (87 bărbaţi şi 59 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Alba, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Caraş-Severin, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Vâlcea, Vaslui, Vrancea, Ilfov şi Municipiul Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
2.020 afisari

9 COMENTARII

  1. Ce e „revoltator” in a ti se lua rezervorul de recirculat virusii proprii? Poate unii au interes sa-si vanda mastile neconforme, dar poate ma lamuresti si pe mine de ce virusul asta e atat de tampit incat sa nu intre prin zonele neetanse dintre masca si nas sau obtraz?

    • Pina si virusul e mai destept si mai putin criminal decit cel/cei care a/au impus botnita !

  2. Intra virus pe fereastră,intră în căsuța noastră. Intră prin toate orificile. Nu doar pe la mască.
    Chestia cu masca e învățată de la japonezi.Asa a fost dresata Japonia.

  3. Am și eu proces pe tema măștilor, pentru că am fost amendat. Am cerut expertiză judiciară ca să se lămurească în ce măsură măștile apără împotriva virusului. Totodată l-a, cerut pe Nelu Tătaru ca martor în apărare, fiindcă el a spus la un moment dat că masca purtată de omul sănătos face mai mult rău decît bine, înregistrare video pe care am depus-o în instanță. Rămîne de văzut dacă instanța va admite administrarea acestor dovezi. https://mariusmioc.wordpress.com/2020/12/03/am-contestat-amenzile-primite-de-la-jandarmerie-il-cer-ca-martor-in-aparare-pe-nelu-tataru-ministrul-sanatatii-deasemeni-cer-expertiza-judiciara-pentru-a-se-stabili-daca-obligatia-de-a-purta-masti/

  4. sa nu mai poti respira in voie doar ca asta este un vireus letal dupa ei , e prea mult pt ca intr adevar masca asta nu te protejeaza contra virusilor dar ca nu iti oxigenezi corect creierul e adevarat!!!!!chiar si oms a spus initial ca nu trebuie purtata dar apoi au dat o in fake!!!!!

  5. la restaurant nu au voie sa petreaca 20 persoane dar acasa este permis sa faci petrecere cu 20-21 persoane?
    ai voie sa ocupi 0 jumatate de strada cu masinile invitatilor?
    ai voie sa montezi o camera de supravegehere 360 grade care sa filmeze o jumatate strada si mai ales sa filmeze pe prorietatile vecinilor?

  6. problematica este mult mai cbomplexa, este de catalog sa se ia o stare de fapt, se amplific pana la panica si sa se reglementeze restrictiv care reglementare nu ar fi posibila in restul vremii. iar purtarea unei protectii cu ascundrea fetei care opreste oxigenarea plamanilor si a altor functii vitale, este mai mult decat daunatoare, este ucigasa. cine dracu il opreste pe arab care a aruncat in derizoriu sistemul ambilantier, asa cum era el in romania si a generat o structura paralela care numai medicala nu e…cab are judecatori cu curaj minim. dar azi, dupa o minima igienizare curiculara in guvern, nimic nu poate parea a fi la locul lui. iarna va fi grea si se va trece cu greu peste ea….o coalitie artificial nascuta va exploda in curand.

  7. CBOMPLEXA , ASCUNDREA , AMBILANTIER , CAB , rOMANIA ( CU R MIC ) , o sa-mi explodeze neuronul ruginit la cat sunt de prost !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger