AcasăJUSTIȚIELiviu Dragnea, victorie în instanță. Decizia este definitivă!

Liviu Dragnea, victorie în instanță. Decizia este definitivă!

liviu dragneaLiviu Dragnea, victorie în instanță. Decizia este definitivă!

Liviu Dragnea a obținut luni o victorie importantă în instanță. Fostul președinte PSD câștigă definitiv procesul cu Penitenciarul Rahova, unde se află încarcerat din mai 2019.

Magistratii de la Judecătoria Sector 5 au decis luni, 17 mai, că lui Liviu Dragnea i-au fost încălcate dreptul la apărare și dreptul la sănătate. Decizia este definitivă.

„Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiată contestația formulată de Penitenciarul Rahova, împotriva încheierii nr. 393/08.04.2021, pronunțată in dosarul nr. 387/2021, de către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Rahova. Întrucât contestația a fost formulată de către o instituție a statului cheltuielile rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunțată în ședința publică astăzi, 17.05.2021”, este minuta publicată de Judecatoria Sector 5.

Acuzații grave la adresa Penitenciarului Rahova

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a confirmat că instanța a decis că fostului lider PSD i s-a încălcat dreptul la sănătate.

„Mai adăugăm niște drepturi la lista de drepturi încălcate în privința domnului Dragnea. După ce i-au fost încălcate dreptul la muncă constatăm că în cadrul penitenciarului i-au fost încălcate dreptul la sănătate și dreptul la asistență juridică. Dânsul a și explicat. A avut o intervenție chirurgicală pe spate, iar ulterior, întrucât l-au carantinat încă o dată, din punctul nostru de vedere fără niciun fundament medical sau legal, când trebuia să i se acorde asistență medicală nu i s-a acordat.

Asistentul nu a avut voie să intre în cameră, iar Dragnea nu a avut voie să iasă din cameră. Dânsul a fost obligat să se panseze singur pe spate sau să apeleze la bunăvoința unuia dintre colegii de cameră, ceea ce s-a și întâmplat”, a spus avocata fostului lider PSD.

„În ciuda faptului că medicul recomandase pansarea din 2 în 2 zile, operația s-a reinfectat și a trebuit să fie operat a doua oară pentru că nu i s-a acordat această asistență”, a mai adăugat Teodosiu.

Liviu Dragnea rămâne în spatele gratiilor, dar miercuri, pe 19 mai, acesta va veni în fața judecătorilor cu o contestație împotriva respingerii cererii de eliberare condiționată.

author avatar
Andreea Vlad
1.063 afisari

1 COMENTARIU

  1. Trebuie umblat la JUSTIȚIA partinică maharilor din conducerea ROMANICĂI colonie si chemați la Curtea de la HAGA , daca cineva mai poate scoate adevarul si România fin cloaca in care se află.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger