AcasăJUSTIȚIELiviu Dragnea, ţinut în joc de glezne. Când află dacă iese din...

Liviu Dragnea, ţinut în joc de glezne. Când află dacă iese din închisoare?

liviu dragneaLiviu Dragnea, ţinut în joc de glezne. Când află dacă iese din închisoare?

Liviu Dragnea va afla pe 15 iulie dacă iese din închisoare. Dosarul s-a mutat după ce sentința prin care magistrații din Capitală i-au respins eliberarea a fost anulată. Instanța care a luat decizia explică faptul că, în București, Dragnea nu avea certitudinea unei judecăți drepte.

Judecătorii de la Curtea de Apel mai spun că magistratul care i-a respins lui Liviu Dragnea eliberarea a mai respins un memoriu pe care acesta l-a făcut în trecut. Mutarea procesului reprezintă pentru Liviu Dragnea garanția că va avea un tribunal independent.

Firea l-a acuzat pe Dragnea că a amenintat-o

Fostul primar al Capitalei, social-democrata Gabriela Firea (în prezent senatoare) a fost întrebată la postul de televiziune Kanal D dacă a primit amenințări din partea fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Nu numai că aceasta a aprobat, dar a admis că Dragnea ar fi amenințat-o cu moartea. La întrebarea „V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?”, Gabriela Firea, a răspuns: „M-a ameninţat!”.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, îşi joacă deci ultima carte la Tribunalul Giurgiu, după ce i-a convins pe magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti că judecătorii de la tribunalul Capitalei nu au fost imparţiali în privința sa atunci când au hotărât, la data de 27 mai, că trebuie să stea în puşcărie până în luna august.

După împlinirea fracției de pedeapsa, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obțină eliberarea condiționată.

author avatar
Andrei Ștefan
328 afisari

1 COMENTARIU

  1. Acolo să putrezească, viermele.
    Țara asta ar mai trebui să facă măcar vreo 200 de pușcării. Da, da, să putem băga acolo toți uslașii! Iar cu pensionarii speciali să facem un canal sau două, să redeschidem minele de uraniu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger