AcasăJUSTIȚIELidia Buble, condamnată definitiv pentru mituirea unor poliţişti!

Lidia Buble, condamnată definitiv pentru mituirea unor poliţişti!

Lidia BubleLidia Buble

Lidia Buble a fost condamnată definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti la 1 an închisoare cu suspendare.

E vorba despre dosarul în care a fost trimisă în judecată de DIICOT după ce în februarie 2021 a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest.

Lidia Buble, muncă în folosul comunităţii

Magistraţii au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de încercare pe o durată de 2 ani.

În această perioadă, cântăreaţa trebuie să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

De ce a dat artista şpagă?

Reamintim că, în noaptea de 15 februarie 2021, Lidia Buble s-a urcat la volan şi a mers la o benzinărie din apropierea locuinţei pentru a cumpăra o sticlă cu apă.

După ce a ieşit de la benzinărie, a fost oprită de o patrulă de poliţie (un bărbat şi o femeie), care i-a solicitat actele şi declaraţia pe proprie răspundere, având în vedere că era instituită starea de alertă din cauza pandemiei de COVID-19.

Tânărul poliţist i-a spus cântăreţei că trebuie să o amendeze cu suma de 3.500 de lei, însă apoi i-a sugerat că pot ajunge la o „înţelegere”.

author avatar
Andrei Ștefan