AcasăJUSTIȚIELiderul grupării „Hells Angels” din România, extrădat în SUA. Ce acuzații i...

Liderul grupării „Hells Angels” din România, extrădat în SUA. Ce acuzații i se aduc lui Marius Lazăr – VIDEO

Liderul filialei din România a grupării de motocicliști Hells Angels, Marius Lazăr, a fost extrădat din România în Statele Unite ale Americii. Îl așteaptă un proces la capătul căruia ar putea primi o condamnare de zeci de ani de închisoare.

El a fost adus sub escortă pe aeroport, ținând în mână un dispozitiv medical.

Mihai Lazăr a fost reținut la sfârșitul anului trecut

Poliția Română a transmis luni, 16 ianuarie, printr-un comunicat, că a fost aprobată cererea de extrădare, iar persoana de cetățenie română va fi transferată în SUA, unde va fi judecată pentru faptele de care este învinuită.

Acesta a fost reţinut pe 28 decembrie de poliţiştii bucureşteni, după ce a fost dat în urmărire internațională.

Pe numele lui Marius Lazăr a fost emis un mandat de arestare preventivă, în vederea extrădării către autoritățile din SUA, fiind cercetat pentru infracțiuni de criminalitate organizată, trafic internațional de droguri de mare risc și spălare de bani.

În urmă cu doi ani, când a fost prins, Marius Lazăr negocia asasinarea unui rival de către membri ai rețelei din care făcea parte. Tot atunci, a fost prins în flagrant în timp ce ar fi încercat să plătească o parte dintr-un transport de 400 de kilograme de cocaină. Asupra lui au fost găsite la vremea respectivă actele a două imobile, dar și 50.000 de euro.

Ar fi negociat un dublu asasinat

În cursul anului 2020, polițiștii împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au desfășurat investigații ce au vizat membrii ai grupării „Hell’s Angels”, implicați în traficul internațional de droguri.

„Activitățile au fost desfășurate în colaborare cu D.E.A. și U.S. Marshals, într-o cerere de comisie rogatorie formulată de către Departamentul de Justiție al Statelor Unite, sub aspectul cercetării infracțiunilor de complicitate la trafic de droguri, spălare de bani, conspirație la spălare de bani, prelucrarea sau distribuirea cu scopul importării ilegale și importul de substanțe controlate, încălcare regimului armelor și munițiilor, săvârșirea de acte pregătitoare pentru infracțiunea de omor, grup infracțional organizat, ce intră sub incidența legii R.I.C.O. (Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act) toate prevăzute de Codul Penal al Statelor Unite ale Americii”, arată IGPR.

372 afisari

3 COMENTARII

 1. Da pe acel soldat american criminal care l-a omorat pe Teo cand il extradeaza? Sau la ameriolaci totul lucreaza numai intr-o singura directie?

 2. Societatea financiară specializată în toate domeniile de împrumut.
  Vă punem la dispoziție oferte adaptate la toate nevoile dumneavoastră de finanțare cu un credit personal și investim în proiectele dumneavoastră majore.
  Aceasta este rezervată companiilor și persoanelor serioase care caută un împrumut pentru a-și finanța proiectele.
  Oferim împrumuturi persoanelor fizice: credite de consum, credite pentru locuințe, achiziții de credite, achiziții de datorii pentru a consolida toate datoriile într-un singur împrumut, împrumuturi școlare pentru studenți, împrumuturi auto.
  Vă însoțim în finanțarea proiectelor dumneavoastră, cum ar fi construcția casei, a birourilor, a afacerii dumneavoastră sau a unui proiect care necesită finanțare externă.
  Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe informații despre oferta de a fi mulțumit: Email: poulaintherese4@gmail.com

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Dezvăluiri pe surse, după prinderea primarului fugar: Cherecheș avea un act de identitate italian pe numele lui și mii de euro cash

Continuă să apară detalii după recenta capturare, în Germania, a primarului din Baia Mare, fugit din România zilele trecute, înainte de aflarea deciziei definitive...

O mașină a explodat în Capitală. Martorii susțin că în interiorul autoturismului s-ar fi aflat o persoană! – VIDEO

O bubuitură urmată de flăcări violente, care au înghițit un autoturism, au fost surprinse pe o stradă din Capitală. Imaginile dramatice au ajuns pe...