AcasăJUSTIȚIEKovesi recunoaște tot! Fosta șefă DNA, mitraliată cu întrebări incomode (VIDEO)

Kovesi recunoaște tot! Fosta șefă DNA, mitraliată cu întrebări incomode (VIDEO)

laura codruța kovesiOperațiunea ”Ursulețul” era să-i fie fatală șefului IPJ Sibiu, dacă nu era Kovesi...

Laura Codruța Kovesi a fost descusută de jurnaliștii BBC, despre metodele pe care le-a folosit atunci când a condus Direcția Națională Anticorupție. Fosta şefă a recunoscut că, pe vremea când era în funcţie, a folosit informaţii de la serviciile secrete pentru a deschide cazuri. Kovesi precizează că munca de investigare a fost făcută de procurorii anticorupţie, iar rezultatele au fost verificate în instanţă.

author avatar
Andreea Vlad
1.347 afisari

7 COMENTARII

  1. Andreea , titlul este tendentios si nelalocul lui , te contrazic declaratiile lui Kovesi , CEDO nu da verdicte in necunostinta de cauza . Daca vrei sa afli cine sunt tartorii ” Statului Paralel ” urmareste serialul de pe Realitea Plus , acolo este devoalata caracatita mafiota de la varful politicii romanesti . Stephen Sackur a primit comanda in urma unui onorariu consistent ( gen asa -zis lobby practicat de fostul primar Giulliani ) , fiindca il cheama Sackur a sfarsit cu un pupat in …turul lui Kovesi , Codruta i-a dat cu flit si i-a aplicat placute suedeze . cu ultimele 4 litere ale numelui sau scarbos . Atentie , pici in capcana Claudiei Marcu , arunci titluri panicarde si te dezumfli in continutul articolului care contrazice flagrant titlul tendentios , iti pierzi credibilitatea si te inregimentezi in corul bocitoarelor ce fac propaganda in locul jurnalismului profesionist . Elimina metahna asta pana nu este prea tarziu , gandeste inainte sa te repezi sa dai verdicte ce frizeaza ridicolul .

  2. Parca ar merge un pariu ca L.C. Kovesi va canaliza investigatiile, atat cat ii va tine, catre firme romanesti ! Cu procurorii romani delegati acolo ii va merge, cu ceilalti mai mult ca sigur nu.

  3. Titlul trebuia sa fie ; koveși n-a recunoscut nimic! Ea zice de decizia CEDO unde avea soroșiști ei(sau faliții ei!) Guvernul PSD fiind darîmat ilegal de serviciile pretine koveșoaiei,noul guvern,al mieu,nu a mai susținut la CEDO nici o aparare vs Lula/Lulutza. De ce ? poi venise Predoiu min.justiței,și are dulapu plin de scheleți!

  4. Bai Bleahhh,iar faci propaganda securisto-comunista,mai si ameninti.Meteahna de securist depe vremea lui Ceasca.Trebuia sa existe si un securist care sa sara de cur in sus,sa o apere pe Luluta.Chiar ma mir ca nun sunt mai multi.Cat despre Portocala,face bine ca mai rascoleste musuroiul,desi de,o face si el cat ii permite plapuma. Nu se intinde mai mult deocamdata,dar daca va simti ca este „scapat din brate”,atunci sa te tii.S-ar putea sa o traga dupa el si pe Nefertiti,protejata lui Iohnis,si pe altii.Mai ales daca si Coldea se va simti amenintat.Sigur, procurorii si judecatorii „mei’ se vor stradui sa execute „indicatiile „lui Iohanis sa-i scoata basma curata,sa puna batista pe tambal.Ca asa fuctioneaza „Statul de drept,Roooomania noooormaaalaaa”.Sa vedem care pe care.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger