AcasăJUSTIȚIEJudecătoarea Olimpia Creţeanu detonează NUCLEARA! Alegerile locale, FRAUDATE la Sectorul 1! „Am...

Judecătoarea Olimpia Creţeanu detonează NUCLEARA! Alegerile locale, FRAUDATE la Sectorul 1! „Am găsit ştampilele cu menţiunea VOTAT în sacii cu buletinele de vot”

Scandalul de la Sectorul 1 din Capitală nu a luat sfârșit nici la aproape o lună de zile după alegerile locale, care au avut loc pe data de 27 septembrie 2020.

Judecătoarea Olimpia Creţeanu, locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1, a afirmat, joi seară, la postul Antena 3, că a descoperit multe nereguli care conduc la ideea că alegerile ar fi putut fi fraudate.

Ștampile cu inscripția VOTAT au fost descoperite în sacii cu buletinele de vot

Potrivit magistratului, în fața SIIJ au fost aduse multe dovezi care atestă neregulile în ceea ce priveşte sacii cu buletinele de vot.

După ce am adunat toate dosarele, am constatat că un număr de aproximativ 30-40 de dosare ale unor secţii de votare nu se regăseau. Am dispus din nou căutarea prin sacii cu buletinele de vot, a sacilor cu rechizite în care se aflau şi listele permanente. Am mai găsit o parte din sacii cu rechizite şi liste electorale, dar nu pe toate. Am repetat această operaţiune, ocazie cu care am găsit ştampilele cu menţiunea VOTAT în sacii cu buletinele de vot utilizate, fapt care era contrar dispoziţiilor care reglementează predarea şi păstrarea buletinelor de vot.

Din câte îmi amintesc, am repetat operaţiunea de căutare de trei ori şi întrucât nici după ultima căutare nu am găsit circa 7 sau 9 dosare cu listele electorale permanente, suplimentare şi complementare, ca urmare a acestui fapt l-am chemat pe preşedintele BES1 şi i-am explicat că nu mai am nicio soluţie pentru a mai găsi acele liste”, se arată în declaraţia judecătoarei.

Judecătoarea Olimpia Crețeanu arată soluția corectă

Având în vedere situaţia creată în cadrul BES1 (…), personal aş fi procedat la renumărarea buletinelor de vot în aceeaşi noapte, în prezenţa membrilor BES 1 şi a secţiei de votare”, a mai spus judecătoarea Olimpia Creţeanu.

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.434 afisari

12 COMENTARII

  1. Asa au castigat Penelistii alegerile , prin frauda, caci de fraudat o poate face doar cel ce organizeaza alegerile, totul cu accept de sus, despre ce vorbim, acum vor si algeri parlamentare unde vor folosi aceasi schema de frauda, noi mintim poporul cu televizorul nu peneleu ?

  2. Comisarul.ro , astazi , 22-10-2020 , ora 10:10 : ” BOCETE IN PSD DIN CAUZA LISTELOR LA ALEGERI . SERBAN NICOLAE , LIVIU POP SI LIVIU PLESOANU PLEACA DIN PARTID TRANTIND USA ”.

  3. Dragi romani,spalati-va pe maini si ascultati-ma cu atentie,aceasta judecatoare este mana in mana cu PeeeeSeeeeDeeee.Trebuie data afara din Justitia mea independenata pt. ca submineaza statul de drept,se opune modernizarii Romaniei,vrea sa bage Romania in criza judiciara,nu are respect fata de Lege si Constitutie.Trebuie sa modificam legile justitiei,Constitutia si ce mai este nevoie pt.ca noi vrem progresul Tarii si nu acceptam sa fie incalcata democratia.Va multumesc pt. intrebarile pe care mi le-ati pus si va promit ca am sa ma interesez.Noapte buna.

  4. DANIEL GHITA ESTE ” NOUL PSD ” , DESCHIDE LISTA PENTRU PARLAMENT LA ILFOV . PSD ISI IA MASURI DE PRECAUTIE , DIN 2021 OPOZITA ANEMICA O SA SARA LA BATAIE CU BOXERI CONSACRATI , ALTE VARIANTE NU AU !

  5. Comisarul.ro , astazi , ora 12:33 : ” REVOLTA IN PSD DUPA CE FIUL LUI PIEDONE A FOST PUS PE LISTELE DIN SUCEAVA . PRIMARUL DIN FALTICENI : ” NU-L VOI SUSTINE PE AGAMITA DANDANACHE ”.

  6. A fost intocmita lista completa a candidatilor PSD la alegerile parlamentare . Cei ce au fost aproape de Dragnea nu se regasesc : FLORIN IORDACHE , SERBAN NICOLAE , EUGEN NICOLICEA , VIORICA DANCILA , CARMEN DAN , ECATERINA ANDRONESCU , MARIAN OPRISAN , IULIAN IANCU , LIVIU POP , RADULESCU MITRALIERA SI ANDREEA COSMA .

  7. Nu se poate Partidul securist care ne salveaza este plin de oameni morali, cinstiti, corecti. Ei sa fure? Doamne fereste!

  8. Comisarul . ro , astazi , ora 13:24 : ” DU-TE , BA , IN MA-TA ! / SERBAN NICOLAE ANUNTA CA PLEACA DIN PSD SI SE COMPARA CU HAGI !”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger