AcasăJUSTIȚIEJudecătoarea din procesul Colectiv s-a răstit la rudele îndoliate ale victimelor: "Ați...

Judecătoarea din procesul Colectiv s-a răstit la rudele îndoliate ale victimelor: „Ați înnebunit sau ce? Am și eu limitele mele!”

dosarul colectivJudecătoarea din procesul Colectiv s-a răstit la rudele îndoliate ale victimelor: "Ați înnebunit sau ce? Am și eu limitele mele!"

Judecătoarea Adina Preotria Dumitrache, de la Curtea de Apel București, care face parte din completul care dezbate procesul Colectiv, a avut o ieșire neobișnuită în timpul ultimelor discuții, aflate în desfășurare.

Pe fondul unor rumori declanșate după un conflict între magistrat și procurorul DNA, Dumitrache le-a spus celor prezenți în sala de judecată: „Ați înnebunit sau ce?! Am și eu limitele mele! Nu îmi dați mie lecții de drept că știu foarte bine cum să manageriez ședința!”.

De la ce a pornit scandalul din sală?

Scandalul a pornit de la rumoarea creată în sala ca urmare a disputei între magistrat și procurorul DNA. Magistratul a contestat prezența procurorului anticorupție în sală, atât timp cât partea de dosar urmărită de instituție, cea în care apare și edilul Cristian Popescu Piedone, a fost disjunsă.

Argumentația a stârnit rumoare în rândul victimelor și rudelor, moment în care judecătoarea Dumitrache a răbufnit: „Ați înnebunit sau ce?! Am și eu limitele mele! Nu îmi dați mie lecții de drept, că știu foarte bine cum să manageriez ședința!”.

După reluarea ședinței, judecătoarea nu i-a permis procuroarei DNA să pună concluzii în dosarul cu patronii și cu artificierii. Procuroarea DNA a plecat de la prezidiul acuzării și a spus că se așează în sală ca orice cetățean.

Curtea de Apel București a pus în discuție, din oficiu, marți reunirea cauzelor, după ce luni a decis disjungerea dosarului. Judecătorii au amânat luarea unei decizii pentru miercuri.

author avatar
Andrei Ștefan
562 afisari

2 COMENTARII

  1. Dl Savaliuc de la LU JU a făcut mai multe demonstratii care arătau ca în mod normal acel burete NU lua foc de la artificii. Cu un an înainte în aceeași locație a avut loc un concert cu multe efecte cu foc deschis și nimeni nu a pățit nimic. Ofițerul SRI de la Guvern care avertiza ca va avea loc o catastrofa a fost „ascuns” sa nu mai vorbească. Rapiditatea extinderii focului. Mulți participanți au fost carbonizati într-un timp extrem de scurt în timp ce obiecte de plastic au suferit mici deteriorării. Sunt probe multe și evidente care arata ca acolo a fost cu totul altceva decât ce s-a spus oficial. Procurorii și avocații nu sunt în stare sa probeze adevărul. Judecatorii știu lucrul asta și nu vor sa dea condamnări numai pentru a satisface dorința de răzbunare a unora. Grav e ca nici cei scăpați cu viata nu vor sa vadă și sa afle adevărul și se complac în mascarada asta.

  2. In Romania victimele in căutarea dreptății lor sunt umilite de către cea mai mare parte dintre polițiști,procurori și judecători.Poate ne explică și nouă un psiholog care este cauza acestor abuzuri

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger