AcasăJUSTIȚIEJandarmeria, cu DNA-ul la ușă! Percheziții la mai multe sedii

Jandarmeria, cu DNA-ul la ușă! Percheziții la mai multe sedii

Jandarmeria, cu DNA-ul la ușă! Percheziții la mai multe sedii (foto: Facebook)

O informație ajunsă, în urmă cu scurt timp, în atenția opiniei publice vizează o acțiune a reprezentanților Direcției Naționale Anticorupție la nivelul Jandarmeriei.

Și anume că se fac percheziții atât la sediul Jandarmeriei Române, cât și la mai multe Inspectorate Județene din cadrul instituției amintite, conform stiritvr.ro.

Din primele date se pare că ar fi vorba de suspiciuni în privința organizării unui concurs de trecere în corpul ofițerilor. Instituția vizată de percheziții se arată deschisă în a coopera în vederea lămuririi situației. ”Confirmăm efectuarea unor acte procedurale, sub coordonarea procurorului de caz, la mai multe sedii ale unităților de Jandarmerie. Instituția noastră este prima interesată în clarificarea tuturor suspiciunilor legate de organizarea unui concurs de trecere în corpul ofițerilor și va pune la dispoziția organelor abilitate toate datele și documentele solicitate”, din câte au transmis reprezentanții Jandarmeriei.

Până la momentul redactării acestei știri, DNA-ul nu a emis niciun comunicat cu privire la aceste percheziții și referitor la suspiciunile amintite.

Vom reveni cu detalii!

author avatar
Andrei Coman
459 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger