AcasăJUSTIȚIEIon Iliescu, victorie în Dosarul Revoluției: scapă de acuzația de înaltă trădare!

Ion Iliescu, victorie în Dosarul Revoluției: scapă de acuzația de înaltă trădare!

Ion Iliescu, victorie în Dosarul Revoluției: scapă de acuzația de înaltă trădare!

Noul Dosar al Revoluției a fost redeschis, vineri, la Înalta Curte. Vor fi citați cei trei inculpați pentru crime împotriva umanității – Ion Iliescu, Gelu Voican Voiculescu și Iosif Rus – precum și peste 2.000 de părți vătămate în acțiunile care au avut loc în perioada 22-31 decembrie 1989.

În rechizitoriu se arată că Ion Iliescu este principalul artizan al „psihozei teroriste” de după 22 decembrie 1989, moment al fugii lui Nicolae Ceaușescu, iar pentru a-i lua locul dictatorului acesta a recurs la acțiuni de dezinformare care au avut ca rezultat 857 de morți și 2.382 de răniți.

Iliescu, acuzat de crime împotriva umanității

Avocatul Adrian Cuculis, cel care apără o parte dintre victimele din acest dosar, a explicat că Înalta Curte își va declina competența pentru că Ion Iliescu nu mai este acuzat de ”înaltă trădare” ci pentru ”crime împotriva umanității”.

Judecătorii de la ICCJ își declină competența din cauza faptului că la momentul comiterii faptelor, Ion Iliescu nu era președinte al României. Ca urmare a acestei situații, Dosarul Revoluției va ajunge să fie judecat la Curtea de Apel București.

Arhivele Securității, distruse de Gelu Voican Voiculescu?

În actul de sesizare se arată că Gelu Voican Voiculescu a avut pe mână arhivele Securității și a distrus probele, iar generalul Iosif Rus este responsabil pentru masacrul de la Otopeni, unde militarii s-au omorât între ei, suspectându-se că ar fi „teroriști”.

Procurorii Secției Parchetelor Militare (SPM) i-au trimis din nou în judecată pe cei trei, după restituirea dosarului la Parchet, pe 10 noiembrie 2021, pentru remedierea unor nereguli.

author avatar
Andrei Ștefan
855 afisari

23 COMENTARII

  1. noul dosar, vechiul dosar… bla, bla, bla.
    de propriile fapte si de consecintele propriilor fapte nu scapa nimeni.
    toate sunt scrise in cartea vietii fiecaruia, indiferent de cat teatru fac procurorii si judecatorii, care si ei sunt oameni vremelnici in aceasta lume trecatoare.
    saracii de ei, greu răspuns vor avea si ei de dat.
    va faceți iluzii degeaba, Judecatorul cel vesnic este nemitarnic.

    • ILIESCIU TREBUIE ADUS LA STATUT DE EROU . INTR-O TARA UNDE JEGURILE SUNT LA PUTERE , SI CRIMINALII DAU LEGI ,

      HOITUL LUI ILIESCUR TREBUIE IMPAIAT SI BAGAT IN CLOSET

    • Toți care au “ judecat “ DOSARUL REVOLUȚIEI “ in fapt o mare bătaie de joc la adresa romanilor sa returneze salariile luate de pomana atâția ani de zile.!!’sa nu poți sa dai un VERDICT FINAL asta înseamnă cât au fost de TICĂLOȘI cei care ne abureau ca desigur trebuue finalizat și alte povesti de adormit copii.!!’
      ASTA ESTE JUSTIȚIA IN ROMÂNIA UNDE UNII STAU PE DALARII URIAȘE ȘI SE PENSIONEAZĂ DUPĂ 25 de ANI(!!!!)
      RUȘINE CEEA CE SE ÎNTÂMPLA IN ROMÂNIA ANULUI 2023.!!!!!

    • Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

      Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

      Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

      Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
      Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

      Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

      Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

  2. Dece nu ne miram ?Dece, haita justitiabililor nu a realizat acest lucru acum 30 de ani ? Oare, nu tărăģanarea mascaradei cu cercetarea dosarelor lovituri de stat le-au adus justitiabililor salarii si pensii de invidiat si de justitiabili din UE si America ?

    • A fost o lovitura de stat dată ONG-urile sorosiste bagaboante si cu, concursul generalilor trădători, asa cum au făcut de fiecare data în istoria recenta a țări și care trebuia atârnați în ștreang pt înaltă tradare, astăzi țară este jefuita di pe marginea prăpastie, pt ca așa au vrut o mână de derbedei

  3. Nu este prea devreme pentru desecretizarea documentelor despre Revolutie? Stiam ca trebuie sa treaca macar 50 de ani, abia au trecut 33.

  4. Revolutia e despre cei care si au dat viata nu tradare,aia e la economie asa ca ce au judecat astia nu are sens.

    • Stai linistit mai are puțin, apoi îl întâmpina divinitate chiar la intrarea pe poarta, cu o lopata cât inima lui Stalin direct în mecla

  5. Cánele asta e protejat de stapanii lui!
    Nimeni nu poate sa-l atinga!
    Precum o gramadá de criminali nazisti o sa moara de moarte buna,cum se spune!

  6. Si uite asa, mai sta dosarul si acolo 30 de ani, iar puștiul are toate sansele sa scape.

  7. De inalta tradare il va judeca Dumnezeu.
    Aici e pentru” mica tradare”…
    Un singur lucru bun a facut: a dispus ca toti chiriasii de la bloc sa isi poata cumpara apartamentele in rate, la pret scazut, ” amortizat”.
    De aia suntem printre primele tari din Europa cu cei mai multi proprietari de imobile.
    Altfel, la necazurile care au urmat, cei de 40-50 ani +, azi de70- 80 de ani ar fi ajuns pe strazi, nu si ar mai fi putut plati si intretinerea si cbiria.

  8. EXTRAORDINAR…….. CE JUSTITIE DE KKO ARE ROMANIA …………scapa de acuzatia de inalta tradare (ca ROM-OVREU) DAR, DE acuzatia ca fiind AUTOR PRINCIPAL AL GENOCIDULUI DIN DECEMBRIE 1989 NU POATE SCAPA ………merita sa fie aruncat la groapa de gunoi a ISTORIEI POPORULUI ROMAN……IMPREUNA CU TOT GRUPUL lui INFRACTIONAL care a demarat in 1989 DISTRUGEREA POPORULUI ROMAN…………….

  9. O sa se termine procesul dupa ce crapa cei trei de moarte naturala….asa i s-a promis in89 ca nu va fi niciodata condamnat ca „are protectie”
    Totul e un circ penibil….32de ani de aiureala juridica…..Proprietatea e un moft…Democratia originala….Capitalismul de cumetrie…Numai pentru vorbele astea trebuia spanzurat imediat

  10. Strict juridic, nu poate fi infractiunea de inalta tradare. La momenul evenimentelor din decembrie 1989 nu avea calitatea de presedinte al Romaniei si aceasta infractiune nu exista in Codul penal. Infractiunea de tradare, da, atat la el cat si la o mare parte din liderii acelui moment : Petre Roman, Brucan, Voican Voiculescu si ,,pleiada” de generali care cereau insistent interventia trupelor sovietice, Majoritatea generalilor in discutie, in frunte cu Nicolae Militaru se stia ca sunt agenti GRU. Daca vrem sa fim obiectivi, trebuie sa admitem ca doi generali romani patrioti, Vlad Iulian si Stefan Gusa au salvat Romania de la un razboi civil si ulterior ocuparea tarii.

  11. Pai nu poti baga la tradare un revolutionar, iar de tras Ilici nu a tras. Da poti sa il bagi la mineri la abuzde putere ca a chemat minierii la B. Apoi le-a multumit pt munca facuta 🥊…

  12. Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi. Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista. Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas. Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

    Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger