AcasăJUSTIȚIEInterlopul Fane Vancică, scuze PENIBILE după ce i-a dat picioare în burtă...

Interlopul Fane Vancică, scuze PENIBILE după ce i-a dat picioare în burtă iubitei gravide: „Eram beat, sunt gelos”

Interlopul Fane Văncică a fost reținut joi, în jurul orei 22:00, la punctul de trecere a frontierei de pe Aeroportul Henri Coandă București, anunță surse din cadrul poliției.

Bărbatul de 37 de ani a fost predat polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16, care, în baza unui mandat de aducere, l-au condus la sediul Secției, unde a fost audiat în cadrul dosarului penal.

Văncică a recunoscut că şi-a bătut iubita gravidă

Este acuzat de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, după ce un film în care apare lovind în mod repetat o femeie a fost urcat pe TikTok.

Interlopul Fane Vancică a fost reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni și dus direct la Audieri.

Am greșit, eram beat, sunt gelos. N-am cum să mor niciodată pentru că n-am făcut nimic, am dat o palmă și un picior iubitei mele căreia i-a plăcut. Am bătut oameni, am făcut nenorociri, am plătit pentru ce am făcut.

Nu are cum să mă bage la pușcărie pentru că este iubita mea care este gravidă. Nu fur, nu vând droguri. Le transmit fanilor să nu facă nimic din ce am făcut eu, deși n-am omorât pe nimeni”, a spus Fane Văncică la Antena 3.

author avatar
Andrei Ștefan
1.010 afisari

8 COMENTARII

  1. Fane Văncică…
    F-A-N-E V-Ă-N-C-I-C-Ă
    Da, e penibil să comentezi la genul ăsta de texte care se referă la derbedeii de categoria a 2-a (derbedeii de categoria 1 sunt în guvern, parlament, ministere etc.) dar, la naiba, care e scopul publicării unor astfel de texte, altul decât cel că nu mai aveți teme normale de discuție și trebuie să umpleți cu ceva ziarul – în cazul ăsta, cu niște vorbe despre un sub-animal, țigan, brută și dement?
    Serios acuma.

    Nu pot să cred că am pierdut 10 minute din viață comentând aici…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger